nov. 15, 2018
1811 Views
0 0

Lentilele de contact: o alegere perfecta cu ocazia Sfantului Andrei

Postat de

Apropierea cu pasi repezi a sarbatorilor de iarna deschide balul cumparaturilor de sezon. Privita ca o perioada a fericirii si a cadourilor de orice fel, iarna isi arata cu adevarat atuurile! Si, ce poate fi mai spectaculos pentru a deschide sarabanda cadourilor si de a profita de reducerile de sezon daca nu ziua Sfantului Andrei? Si ce ar fi mai potrivit pentru o persoana draga, pe care o cunosti extrem de bine si stii ca se confrunta cu probleme de vedere decat o pereche de lentile de contact. Ca doar sunt la moda si sunt preferate de zeci de milioane de oameni de toate varstele din intreaga lume! Mai mult, o pereche de lentile PureVision, marca consacrata a producatorului de lentile de contact Bausch&Lomb, ofera satisfactie maxima si posibilitatea de a corecta cu desarvarsire viciile de refractie.

Lentile de contact PureVision: potrivite indiferent de natura afectiunii

Astigmatism, miopie sau presbiopie? Oricare dintre aceste afectiuni iti pericliteaza, pe termen mediu sau lung, capacitatile functiei vizuale si, implicit, sanatatea ochilor! Netratate la timp, in special astigmatismul si presbiopia sunt doua dintre erorile de refractie care progreseaza incet, dar sigur! Nu ar trebui sa neglijam, insa, nici miopia. Chiar daca, din punct de vedere medical, miopia este o afectiune oculara care progreseaza intr-un ritm alert pana la varsta de 22-24 de ani, este cert ca o avansare catre o forma mai severa nu este exclusa nici daca a fost depasit acest prag.

Poate doar scaderea puterii de acomodare a ochiului, aplatizarea cristalinului sa conduca la o modificare substantiala a valorilor dioptriilor. In aceste conditii, o pereche de lentile PureVision poate reprezenta o solutie atunci cand iti doresti, negresit, sa beneficiezi de o imagine clara, iar ochii tai sa fie protejati de infectii sau de sindromul uscaciunii ochilor.

Familia de lentile de contact PureVision: oportunitate generoasa pentru sanatatea ochilor

De remarcat este faptul ca familia de lentile de contact PureVision este una extrem de generoasa. De la lentile de contact sferice, la cele torice si cele multifocale, gama de lentile de contact PureVision ofera cele mai performante solutii care sa corecteze vederea intru-un mod sanatos, iar imaginile sa apara la nivel high definition.

Lentile de contact, mai multe avantaje decat dezavantaje

Cu ocazia celebrarii Sfantului Andrei si a centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia ofera un bun prilej sa te reinnoiesti cu o noua pereche de accesorii oftalmologice, si mai mult, sa te gandesti, mai indeaproape, la sanatatea functiei vizuale. Pe langa o hidratare completa si materiale fine, gama de accesorii oftalmologice si, in special, lentilele de contact PureVision, prezinta multiple avantaje pentru pacient. In afara de faptul ca sunt practice, usor de aplicat, ofera o vedere periferica mult imbunatatita comparativ cu ochelarii de vedere si nu sunt supuse riscului de a fi uitate!

Cu toate acestea, specialistii recomanda acordarea unei atentii sporite ingrijirii si curatarii lentilelor. In felul acesta, eventualele alergii, iritatii sau infectii sunt inlaturate.


DESCOPERITI ADEVARATELE PRETURI LA LENTILELE DE CONTACT PUREVISION DIN MEDIUL ONLINE ROMANESC!

compari.ro


 

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *