oct. 23, 2019
1426 Views
0 0

Locurile de joaca gonflabile pentru copii de la Waterboyz pentru siguranta celor mici

Postat de

Topaitul, saritul, datul pe tobogan sunt expresia maxima a bucuriei pentru un copil. A te asigura ca cei mici se pot juca liber, in siguranta maxima, este dorinta fiecarui parinte. Locurile de joaca gonflabile sunt capabile sa imbine perfect ambele nevoi si sunt din ce in ce mai raspandite. In zonele destinate copiilor de toate varstele, structurile gonflabile au devenit un element indispensabil in amenajarea spatiilor de joaca.

Ce sunt locurile de joaca gonflabile?

Sunt structuri de diferite forme si dimensiuni, din PVC ignifug, umflate cu aer si pastrate sub presiune de un motor electric. Acestea vin in diferite forme si sunt replica a diferite medii care stimuleaza imaginatia celor mici: castele bouncy, trasee gonflabile si asa mai departe.

De ce sa alegi un loc de joaca gonflabil? 

Pentru ca este un joc distractiv, educativ si stimulant pentru toti copiii in crestere. Pe langa locurile de joaca traditionale, pe care le vedem in toate parcurile, jocurile gonflabile reprezinta elemente extrem de dorite de copii. Waterboyz, pe langa structurile traditionale, pune la dispozitie o gama deosebita de elemente gonflabile, de ultima generatie.

Jocurile gonflabile interioare si exterioare: produsele care nu cunosc limite

gonfalbile waterboyzJocurile gonflabile pentru copii sunt extrem de versatile, potrivite atat pentru camere interioare, cat si pentru parcuri in aer liber. Jocul in aer liber promoveaza contactul cu natura, interactiunea cu semenii si constientizarea sinelui in ceea ce priveste mediul care ne inconjoara. Jocurile gonflabile pot fi instalate foarte usor si acest lucru le face potrivite pentru a fi amplasate aproape oriunde, din gradina acasa, pentru mai toate activitatile legate de lumea copilariei, in spatii cum ar fi sali de joaca, sali de petreceri, targuri si scoli, dar si in centre comerciale, in zonele dedicate restaurantelor, satelor de vacanta si statiunilor.

Activitatea fizica intensa pe care o permit aceste structuri de joaca nu trebuie subestimata: copiii sar, alearga, se joaca, se dezvolta, intr-un mod care este mai mult placut decat obositor, in toata  siguranta.

 

Locurile de joaca gonflabile Waterboyz: varietate, calitate si experienta

Colorit, distractie, siguranta si incredere: acestea sunt cuvintele care descriu pe scurt produsele din categoria bogata de jocuri gonflabile Waterboyz pentru copii. Articolele concepute pentru divertismentul celor mici sunt foarte multe si toate realizate exclusiv folosind materiale de cea mai inalta calitate, in conformitate cu toate reglementarile de siguranta. Tot ceea ce mintea unui copil isi poate imagina, Waterboyz transpune in jocurile sale gonflabile!

Alegerea echipei Waterboyz inseamna sa te bazezi pe o companie cu experienta, lider in sector si care comercializeaza doar gonflabile de calitate. De la analiza spatiilor, pana la proiectarea de solutii ludice ideale, pana la etapa de amenajare, personalul experimentat Waterboyz te va insoti in fiecare etapa a calatoriei pentru a crea locul de joaca potrivit.

Acolo unde se joaca un copil, primul gand al fiecarui parinte se indreapta spre siguranta. Jocurile gonflabile sunt, de asemenea, reglementate de regulamente stricte de siguranta si trebuie sa indeplineasca cerintele specifice. Toate produsele de la Waterboyz sunt in conformitate cu reglementarilor legale. Pentru a evita expunerea copiilor la riscuri grave datorita sigurantei lor, este bine sa va bazati pe Waterboyz pentru achizitionarea sau inchirierea operationala a jucariilor gonflabile, care indeplinesc toate cerintele de siguranta stabilite de legislatia UE si nationala. Structurile gonflabile sunt insotite de documentatia completa pentru eliberarea autorizatiilor si licentelor necesare.

Inainte, in timpul si dupa

Waterboyz nu te abandoneaza niciodata, ramanand la dispozitia ta chiar si post-vanzare, pentru asistenta continua.

 

 

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *