apr. 11, 2018
3005 Views
2 0

Lovitura dura primita de modelele de videochat de acasa

Postat de

Recent, pe toate forumurile si siteurile de profil au aparut informatii care vizau restrictionarea activitatatii Choice Bank de catre autoritati. Aceasta banca emitea cardurile companiei FirstChoice Pay. Dorim sa mentionam inca de la inceput ca Live Studio este un studio de videochat care efectueaza modelelor plata transparent si la zi, in totala legalitate cu statul roman.

card FirstChoiceCardurile FirstChoice Pay au fost folosite in ultimii ani, atat de modelele independente, cat si de diferite studiouri pentru a ascunde sursa banilor castigati la negru si mai ales pentru evitarea platii taxelor. Sistemul este destul de simplu, conform informatiilor de pe forumurile de profil, modelul sau studioul aplicau pentru un cont FirstChoice Pay, primeau un card MasterCard in care ulterior platformele si siteurile virau incasarile modelelor, incasari care erau ulterior retrase de la bancomatele diferitelor banci din Romania si din lume.

Astfel persoanele care foloseau aceste carduri traiau cu impresia ca aceste „tranzactii”, nu sunt vazute si urmarite de ochii statului si prin urmare pot folosi sistemul pentru sustragerea de la plata taxelor si impozitelor.

Ce companie este de fapt FirstChoice Pay?

FirstChoice Pay a fost infiintata in 2016, pentru a prelua incarcatura de probleme provenita din transferul banilor in industria adult, care era manageriata de catre Payoneer sub un singur nume. Practic, Payoneer a mentinut afacerile freelancerilor si a oricarei alte categorii, mai putin cele legate de industria adult. Tot ceea ce a reprezentat adult, a trecut sub noul nume FirstChoice Pay. Un FirstChoice Pay mult mai transparent si mult mai sensibil la schimbul de informatii cu statul roman, fiind o companie incorporata in Israel. Toti cei care pana acum au crezut ca pot frauda statul ar putea avea oricand avea o surpriza grozava. Daca statul roman ar face o simpla cerere catre bancile din Romania, pentru solicitarea informatiilor referitoare la tranzactiile efectuate in Romania cu cardurile emise de Choice Bank (care incep cu grupurile de cifre 5412, 5432 si 5300), multe dintre studiouri sau personae care practica videochat de acasa ar putea avea adevarate probleme cu legea.

Ar fi o reala surpriza sa aflati cate „venituri ascunse” sunt rulate prin intermediul acestor carduri si cu siguranta toata lumea ar avea de castigat pe termen lung din „demascarea posesorilor”. Sau poate aceste informatii sunt cunoscute deja si se lucreaza la organizarea lor, cine stie.

Live Studio nu a lucrat si nu va lucra cu astfel de metode de plata

In cadrul studioului nostru de videochat toti banii sunt la vedere, platiti transpartent de catre firma romaneasca in conturi bancare din Romania. Modelele isi platesc taxele si impozitele pentru sumele incasate, pentru ca asa este normal. Taxele pot parea mari la prima vedere, dar calculand dupa sumele incasate de un model de studio comparat cu un model independent, este mai usor sa platesti taxe din 10000$ lunar decat nimic din 400$ lunar. Si totul este simplu mai ales ca in cazul studiourilor care activeaza ca si companii (societati comerciale), retinerea taxelor se face la sursa, asta daca nu se schimba zilele acestea legislatia inca o data…

logo-live-studio-videochat

Ne bucuram si reconfirmam ca la noi salariile s-au platit integral la datele prestabilite, precum si veniturile modelelor. Nu am fost afectati de situatia sistarii activitatii cardurilor FirstChoice Pay si in orice caz, orice situatie ar avea loc, in Live Studio modelele isi vor primi cu siguranta banii castigati prin munca alaturi de noi, intotdeauna. Pasiune pentru performanta.

Studio-urile de videochat ilegale raman fara metoda de plata a modelelor

Multe studiouri au activitatea blocata complet si banii efectiv pierduti. Un model de studio din America reclama pe Twitter, faptul ca FirstChoice Pay i-a blocat castiguri in valoare de 30 000 $ USD, bani care sunt cu siguranta pierduti. Alte studiouri reclama doua sau trei paymenturi care nu au mai ajuns din cauza crizei FirstChoice Pay. Pentru cei care lucrau ilegal, problemele nu vin din partea structurilor care ar trebui sa ii verifice, ci din cauza pierdererii banilor si a lipsei metodei de eludare a statului care ii va scoate din afaceri, cu siguranta.

Ai un card FirstChoice Pay, Payonner sau alte minuni in portofel? „Studioul” tau te plateste „in mana” de fiecare data, dupa ce scoate banii de pe cardul FirstChoice Pay de la un bancomat? Crezi ca esti anonima? Te mai simti in siguranta acum? Alege sa lucrezi legal, in liniste si sa te poti bucura de banii castigati. Nu este greu, dar este mult mai placut pe termen lung, iar beneficiile sunt enorme. Alege un studio de videochat legal cu pasiune pentru performanta. Lucreaza alaturi de Live Studio!

Categorii:
Comunicate · Legal
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *