sept. 9, 2019
1306 Views
0 0

Lucruri cool pe care le poți face cu un Samsung Galaxy S9

Postat de

Samsung Galaxy S9 este un telefon puternic, cu o mulțime de caracteristici utile. Îți va plăcea enormul afișaj Infinity, încărcarea rapidă fără fir și spațiul de stocare extensibil. Iată, însă, și alte câteva lucruri cool pe care Galaxy S9 le poate face, care să te ajute să te bucuri la maxim de acest telefon.

Proprietarii unui Samsung Galaxy S9 vor dori să profite absolut de caracteristicile pe care le are acest telefon. Unele sunt destul de ușor de găsit sau știi deja despre ele. Cu toate acestea, există o mulțime de alte funcții interesante despre care probabil nu știi, și chiar mai multe în urma actualizării Android 9 Pie One UI.

Deblochează Galaxy S9 cu ochii și fața

Unul dintre cele mai cool lucruri la Samsung Galaxy S9 este că îl poți debloca rapid, chiar dacă porți mănuși sau dacă mâinile sunt ude. Acest lucru se datorează faptului că oferă o tehnologie care îți poate scana fața sau irisul pentru a debloca telefonul. Exista această caracteristică și la Samsung Galaxy Note 8, dar Samsung Galaxy S9 este atât mai rapid, cât și mai precis.

Creează videoclipuri slow motion

Slow-motion este una dintre cele mai bune funcții ale camerei unui smartphone. Un lucru pe care Samsung Galaxy S9 îl poate face, iar majoritatea altor telefoane nu poate, este înregistrarea videoclipurilor în slow motion la 960 de cadre pe secundă. Galaxy S8 putea face asta doar la 240 cadre pe secundă.

Poți înota cu el (rezistent la apă)

Ca și alte smartphone-uri Samsung din trecut, Samsung Galaxy S9 are un grad de rezistență la praf și la apă IP68. Asta ce înseamnă practic că poți chiar și să înoți cu telefonul, deși nu am recomanda acest lucru.

IP68 sugerează cât timp și cât de adâncă poate fi apa ca aceste telefoane să poată supraviețui unei căderi în apă. Tehnic utilizatorii pot scufunda Galaxy S9 în aproximativ 3 metri de apă timp de până la 30 de minute. Teoretic, va continua să funcționeze.

Cu toate acestea, Samsung nu recomandă să lași telefonul să coboare până la acea adâncime și nici să fie ținut atâta timp în apă. Însă dacă va avea loc un accident și telefonul tău va cădea în apă, el nu va muri din prima.

Transformă-te într-un Emoji

O caracteristică extrem de populară este noul emoji 3D AR. Acesta este răspunsul Samsung la animoji-ul Apple și, practic, îți permite să creezi instantaneu un emoji cu tine, cu camera frontală.

Teme de noapte în modul întunecat

Cu noua actualizare Android One Pie „One UI” pentru Galaxy S9 în 2019, Samsung a adăugat un mod întunecat în sistem (temă de noapte), pe care îl vei iubi.

Transmite audio către mai multe dispozitive

Un alt lucru pe care Samsung Galaxy S9 îl poate face și majoritatea altor telefoane nu, este transmiterea de conținut audio către mai multe dispozitive. Vorbim despre tehnologia Bluetooth 5.0.

Bluetooth 5.0 ajută Samsung Galaxy S9 să trimită același audio pe mai multe dispozitive simultan. Adică pe două difuzoare Bluetooth diferite (chiar și mărci diferite) pentru sunet stereo.

Verifică-ți ritmul cardiac, tensiunea arterială sau stresul

În ultimii câțiva ani, Samsung a inclus un monitor de frecvență cardiacă în interiorul sistemului flash și al camerei din spatele telefoanelor Galaxy. Și, dacă poți crede, majoritatea oamenilor încă nu știu că există.

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *