apr. 30, 2018
1401 Views
0 0

Metode de protecție a telefonului tău: Asigurare de la operatorul de telefonie și achiziția unor accesorii de calitate

Postat de

Când îți faci planuri care includ achiziționarea unui telefon mobil de ultimă generație, e indicat să te gândești și la varianta în care îl asiguri pentru eventualitatea producerii unei distrugeri sau, chiar mai rău, a unui furt.

Un smartphone care îndeplinește toate așteptările tale necesită un efort financiar care poate trece cu ușurință de suma de 1000 de euro, așa că e important să îți protejezi investiția cu o asigurare sau cu accesorii potrivite.

Asigurarea în caz de furt se poate procura de la operatorul de telefonie la care ești abonat. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de faptul că acest tip de asigurări nu acoperă toate riscurile la care este supus telefonul tău în viața de zi cu zi.

Dacă ai un istoric bogat în ceea ce privește telefoanele distruse din neatenție, atunci cel mai bine ar fi să apelezi la cea mai ieftină asigure posibilă: achiziționarea unei huse și chiar a unei sticle de protecție.

Dacă nu vrei să plătești în fiecare lună o asigurare destul de riscantă, cumpărarea unor accesorii de calitate reprezintă o soluție mai bună și mai profitabilă pe termen lung.

În cazul în care ești proprietarul unui smartphone valoros, costurile de reparație pot fi destul de mari. Dacă ai avariat o componentă mai sensibilă a telefonului, costul de înlocuire poate ajunge, uneori, până la jumătate din valoarea telefonului, aspect de care niciunul dintre noi nu am fi încântați.

De aceea e recomandat să îți protejezi telefonul cel puțin cu o sticlă de protecție. Există sticle de protecție full curved, 3D, 4D, față/spate, cu rezoluție HD, anti blue light, tempered glass și ultra subțiri. Altfel spus, există sticle de protecție pentru toate gusturile, așa că tot ce ai de făcut să alegi una pe placul tău.

Nu trebuie să te temi de procesul de montaj al sticlei de protecție. Se cere doar un minut de răbdare. Dacă totuși ai dubii, poți căuta oricând un tutorial pe internet care îți va explica, pas cu pas, cum trebuie să montezi sticla de protecție pe telefonul tău. După o perioadă, vei fi încântat să observi că eforturile tale au fost răsplătite cu un ecran care continuă să arate impecabil.

Cu o minimă investiție într-o sticlă de protecție, scapi de teama că o clipă de neatenție poate duce la creșterea semnificativă a cheltuielilor de întreținere a telefonului.

În categoria accesoriilor care pot ține locul unei asigurări scumpe intră și husa. Dacă dorești să beneficiezi de protecție completă, ai posibilitatea să îți cumperi de pe EXIT.ro una dintre variantele de huse 360⁰. Acest model de husă e la un preț accesibil, este formată din 2 componente din Poliuretan și, în plus, vine la pachet cu sticla de protecție atât de importantă pentru integritatea telefonului tău. Partea și mai frumoasă e că husa 360⁰, pe lângă faptul că e elegantă și subțire, este făcută dintr-un material care îți împiedică telefonul să alunece din mână.

Nu lăsa pe mâine ce îți dorești azi! Consultă oferta magazinului EXIT.ro și alege accesoriile de calitate care prelungesc viața telefonului tău!

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *