mart. 27, 2019
1496 Views
0 0

Metode promovare de la o agentie SEO

Postat de

In lumea moderna, in continua dezvoltare, este dificil sa urmaresti tendintele din orice industrie. Trebuie sa fii deschis la tot ceea ce este nou si util, ca sa nu ramai in urma si sa tii pasul cu vremurile. Pentru a-ti consolida pozitiile intr-o piata competitiva, ar trebui sa utilizezi toate oportunitatile de marketing, inclusiv SEO, apeland la o agentie SEO profesionala. SEO inseamna „optimizarea motorului de cautare”. Acesta este un set de masuri pentru ca  site-ul sa ajunga in liniile de top ale motoarelor de cautare. Aceasta este o oportunitate de a face site-ul celebru si profitabil, pentru a-l transforma intr-un instrument eficient de vanzari sau servicii.

Metode de promovare

Metodele SEO de promovare a site-ului web sunt impartite in trei grupe:

  • Optimizare interna, care inseamna crearea unui continut unic, in conformitate cu intrebarile-cheie populare pe care le fac utilizatorii atunci cand cauta informatiile necesare. Aceasta include dezvoltarea de texte, titluri, etichete etc.
  • Optimizare externa. In acest caz, se lucreaza la obtinerea de legaturi externe.
  • Studierea structurii site-ului. Crearea unui nivel maxim de usurinta a utilizarii resursei. Acest lucru iti permite sa atragi vizitatori pe site si sa-i imbunatatesti prezenta.
  • Primele doua grupuri de actiuni vizeaza cresterea fluxului de vizitatori prin intermediul motoarelor de cautare. Al treilea serveste pentru a consolida rezultatul. In acest caz, aceasta etapa este si cea mai intensiva.

Exista o alta clasificare, si anume, in: direct si indirect.

  • Promovarea SEO direct este optimizarea site-ului in sine, cand vizitatorii vin de la motoarele de cautare pe paginile tale.
  • Promovarea site-ului indirect este plasarea de texte pe alte resurse cu link-uri catre site-ul promovat si chestionare-cheie legate de acesta. Vizitatorul ajunge la un site tert, dupa care link-ul merge la resursa promovata.

Cum functioneaza SEO: principiile de baza

Principiul SEO este de a promova continutul in asa fel incat sa inspire incredere motoarelor de cautare. Pentru aceasta, trebuie sa urmezi mai multe puncte importante simultan:

Crearea de continut pentru persoane

Astazi, pentru optimizarea SEO de inalta calitate, nu este suficient sa introduci pur si simplu interogari populare in text. Pentru a ajunge la partea de sus a motorului de cautare, sunt permise doar materiale foarte utile si interesante. Aici, timpul petrecut de cumparator sau cititor pe site, numarul de pagini vizitate, timpul pentru studierea materialului etc. joaca un rol important. Cu cat continutul este mai bun, cu atat mai multi oameni raman pe site, iar increderea motoarelor de cautare creste.

Raspandirea pe site numai a textelor unice

Anterior, pentru promovarea SEO era suficient sa publici cel putin 50% din articolele unice. Astazi este necesar ca toate materialele de pe site sa aiba cel putin 90% din caracterul unic, deoarece nu poti publica in fiecare zi, ci doar de doua ori pe saptamana.

Se executa corect sortarea cu link intern

Este necesar ca paginile cu interogari cu frecventa redusa sa se refere la paginile cu inalta frecventa. Textele cu chei de joasa frecventa ar trebui sa se refere la pagini cu interogari de frecventa medie. Toate textele cu chei de joasa frecventa ar trebui sa fie legate intre ele.

 

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *