ian. 10, 2019
2026 Views
0 0

Mobina Construct – construcţii case din lemn la nivel profesional

Postat de

Cu siguranță ai auzit numeroase știri privind creșterea constantă a pieței imobiliare din țara noastră, cu numeroasele proiecte imobiliare sub forma cartierelor noi de blocuri sau cu multitudinea de cartiere rezidențiale. Trebuie să știi că pe lângă aceste numeroase proiecte ale dezvoltatorilor imobiliari mari, există posibilitatea de a beneficia de propria ta casă apelând la firme care construiesc case în funcție de dorința și planul fiecărui client, iar una dintre aceste firme este Mobina Construct din Suceava.

Mobina Construct se ocupă cu construcția de case din lemn, având în portofoliul său zeci de case construite pe tot teritoriul României și o mulțime de clienți mulțumiți de noile case din lemn. Cei care lucrează pentru această firmă de construcții de case din lemn au peste 25 de ani vechime în prelucrearea lemnului și în construcția de case din lemn.

Este cunoscut faptul că lemnul nu este cel mai căutat material pentru construcția de case în țara noastră, deși sunt cunoscute multitudinea de argumente pentru care lemnul a fost folosit încă din vremuri strămoșești pentru diverse tipuri de construcții. Iar în ultimii, lemnul a început să fie tot mai intens utilizat în construcția de case, tot mai multă lume redescoperind beneficiile de a avea o astfel de casă din lemn.

Cele mai importante motive pentru care ar trebuie să te gândești serios să apelezi la o firmă de construcții de case din lemn includ aspecte precum rapiditatea cu care casa din lemn va fi construită, versatilitatea materialului lemnos, acest lucru asigurând punerea în practică aproape a oricărei idei în materie de design și aspect al casei tale, rezistența în timp a lemnului, dar și prețurile mult mai mici pentru o astfel de casă.

Trăim într-o perioadă în care subiectul protejării mediului este foarte actual, iar industria de construcții este una dintre acele domenii care contribuie în mare măsură la creșterea cantităților de dioxid de carbon în atmosferă. Ei bine, trebuie spus că un alt motiv pentru care trebuie să te gândești foarte serios la alegerea unei case din lemn este dat de faptul că lemnul are cea mai mică cantitate de dioxid de carbon pe care o elimină în atmosferă atunci când este utilizat ca și material de construcții, ținând cont de faptul că la obținerea lemnului pentru construcția caselor sunt folosite cantități foarte mici de combustibil, comparativ cu alte materiale de construcții. Mai mult decât atât, lemnul este foarte ușor biodegradabil și oricând o casă de lemn poate fi reciclată.

Iată deci care sunt principalele argumente care te pot convinge să alegi casele din lemn pentru a te bucura de un cămin cu întreaga familie. Pentru a te informa corespunzător, accesează site-ul celor de la Mobina Construct și află care sunt tehnologiile folosite în construcția de case din lemn, analizează portofoliul acestora și alfă care ar fi prețul pentru casa pe care ți-o dorești pentru familia ta.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *