mai 22, 2020
1086 Views
0 0

Momente imprevizibile greu de gestionat

Postat de

Siguranța pe care o avem cu privire la anumite bunuri și obiecte ne poate fi dată peste cap dacă nu avem în vedere ceva mai multe elemente pe care să ne putem baza în anumite momente critice. De altfel sunt prea puține cazurile de persoane care să afirme că au o viață perfectă și niciun fel de problemă. Din păcate câteodată ne confruntăm cu lucruri pe care nu ni le dorim și ajungem, dintr-un motiv sau altul să apelăm la servicii funerare cu sală pregătire decedați, frigidere mortuare și multe alte servicii conexe pentru a putea realiza procesul de înmormântare fix așa cum cere Biserica, dar și tradițiile pe care o bună parte dintre noi le păstrează din moș strămoș.

Iar lucrul acesta nu ar fi o problemă atât timp cât știi că ai la cine apela, că îți poate oferi servicii de calitate și în cele din urmă vei avea încredere totală în tot ceea ce trebuie realizat și tot ce se întâmplă cu privire la înmormântare  și toate activitățile aferente care au loc. Cu siguranță nu ne convine să vorbim sau să destăinuim despre toate aceste evenimente și situații tragice, dar sunt momente când oarecum suntem obligați să facem acest lucru pentru a ne putea descărca corespunzător de toată această energie negativă.

Și în plus de asta nu trebuie să uitați că în urma unui astfel de eveniment voi sunteți cei care trebuie să rămână împăcați cu ceea ce a-ți putut realiza și cu tot ceea ce s-a făcut pentru acea înmormântare. Și nu cred că mai există persoane care își doresc să se sustragă de la toate aceste angajamente pe care le are. Cu atât mai mult dacă cel decedat face parte din familia voastră sau poate că este un apropiat al familiei. Și asta nu pentru că aveți sentimente profunde, ci pentru că fiecare viață își urmează cursul, chiar și după o astfel de întâmplare tragică. Și chiar dacă regretele rămân după toate acestea.

De aceea este foarte important să luați în calcul toate variantele pe care le aveți la îndemână pentru realizarea unei înmormântări și îndeplinirea acesteia. De asemenea în moementul în care conștința voastră este împăcată cu tot ce se întâmplă nu veți mai avea parte de acea apăsare, care aparent nu vă lasă să respirați.  Și totodată nu vă dă pace pentru a vă putea ocupa în continuare de activitățile voastre zilnice. Prin urmare grija voastră pentru familie și apropiați ar trebui să fie prioritară indiferent de evenimentele care se întâmplă și de stările pe care le aveți.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *