aug. 29, 2020
870 Views
0 0

Pariuri sportive: Cum sa te transformi din pierzator in castigator

Postat de

Cu totii ne dorim sa castigam bani, nu-i asa? Exista insa un domeniu in care oamenii se impart in doua categorii distincte atunci cand vorbim despre bani: in pierzatori si castigatori. Este vorba despre pariurile sportive. In cele ce urmeaza va vom prezenta mici trucuri care va vor ajuta sa va transformati din pierzator in castigator in ceea ce priveste pariurile sportive. Pentru ca multi dintre noi am jucat si, marea majoritate dintre dumneavoastra trebuie sa recunoasteti, cand ati tras linie ati vazut ca, de fapt, sunteti pe minus.

Creați-va un program de pariuri

In fiecare săptămână, uitați-vă la meciurile viitoare și alegeți pe cele pe care doriți să pariați pe baza încrederii dumneavoastra în potențialul pariu. Apoi studiati temeinic ce se intampla cu echipele respective. Nu va fie este teamă să renuntati un pariu chiar înainte de meci. Șansele si cotele se schimbă, se schimbă formatiile, apar jucatori indisponibili. Dacă nu mai ești încrezător cu privire la o selectie, pur si simplu nu o mai incluzi in biletul de pariuri. 1xBet pariuri este o platforma excelenta de unde sa-ti alegi selectiile cu mult timp inainte, care ofera cote excelente si un bonus de bun venit generos.

Nu va mai ganditi la pariurile necastigatoare

Aceasta se referă la practica de a încerca să recuperezi pierderile dintr-un pariu anterior cu mai multe pariuri de aceeasi maniera. Este periculos să faci acest lucru, deoarece mulți oameni vor lăsa deoparte buna judecata și vor pune mai multe pariuri „proaste„ în încercarea de a recâștiga ceea ce a fost pierdut, ceea ce duce la pierderi suplimentare.

Si opusul este valabil: nu urmăriți un pariu bun (unul în care ați câștigat) cu mai multe pariuri de aceeasi maniera în încercarea de a câștiga mai mult sau de a vă dubla banii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveți un program de pariere corespunzator, ca o o rutină și sa-l respectati. 1xBet pariuri sportive vine in intampinarea dumneavoastra si va pune la dispozitie un site de pariuri sportive de top, unde va va fi extrem de usor sa va respectati programul de pariere gandit anterior.

Pariați sobru!

Acest indemn se referă la faptul ca trebuie sa va alegeti selectiile cu mintea clară și concentrare maxcima. Mulți oameni vor citi acest lucru și vor crede că este de la sine inteles, dupa regula bunului simț, insa veți fi surprinși cât de multe persoane încalcă această regulă. Emoțiile pot obține tot ce este mai bun in noi, dar este valabila si viceversa, in sensul ca foarte multe decizii proaste se pot lua din cauza acestor emoții.

Mult succes!

Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *