iun. 11, 2020
1965 Views
0 0

Peruci din par natural vs peruci din par sintetic?

Postat de

Exista mai multe optiuni de a distinge aceste doua tipuri de peruci. Prima si cea mai usoara modalitate de a verifica daca aceasta este din par natural, este sa tai cativa fire si sa le pui pe foc. Parul natural la atingerea focului va avea o flacara stralucitoare si nu va continua sa arda, lasa in urma un miros de par ars (pentru comparatie, poti taia cateva fire din parul tau si vei vedea ca va avea acelasi miros). Parul artificial cand atinge focul va avea o flacara sclipitoare si va arde pana la capat, avand in acelasi timp un miros specific de plastic topit.

Peruci din par natural vs peruci din par sintetic – Diferente

Peruca din par artificial si peruca din par natural pot avea un aspect foarte asemanator, astfel incat deosebirea acestora se poate face foarte dificil. Peruca artificiala de inalta calitate este realizata din alge japoneze. Daca vei cantari doua peruci, una din par artificial si una din par natural cu acelasi volum, vei vedea si vei simti ca parul natural este mult mai greu decat cel artificial.

Prin urmare, daca obisnuiesti sa porti peruca din par artificial cu o anumita greutate, atunci trebuie sa tii cont de faptul ca peruca din par natural, pentru a obtine acelasi volum, are nevoie de cel putin o data si jumatate mai mult par. Cel mai adesea, peruca din par natural este cumparata pentru diverse evenimente, tinand cont de faptul ca la evenimente se fac fotografii. In magazinul online peruciprofesionale.ro gasesti cele mai variate modele de peruci, atat premium, cat si solutii de buget.

Ar trebui sa stii ca parul artificial (chiar si de cea mai inalta calitate) va avea o stralucire pronuntata in fotografii, deoarece se utilizeaza blitul, iar peruca din par natural nu va diferi absolut deloc de parul natural.

Peruci naturale si peruci artificiale – Culori

Exista multe multe nuante de peruci, dar exista momente in care nicio culoare nu se asorteaza perfect. In acest caz, ar trebui sa alegi o peruca intr-o nuanta un pic mai deschisa decat nuanta folosita de tine si sa o vopsesti in nuanta dorita. Astfel de proceduri pot fi facute doar pe parul natural, deoarece, parul natural are caracteristicile parului uman.

Peruca din par artificial nu se poate vopsi. Daca ai nevoie de o peruca pe care sa o utilizezi zi cu zi, ar trebui sa stii ca cele artificiale pot fi purtate o perioada de la cateva zile pana la o luna maxim. Peruca din par natural necesita ingrijiri speciale, la fel ca si podoaba capilara umana.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *