feb. 20, 2019
1173 Views
0 0

Provocarea sezonului moto 2019! Garnitura ambreiaj noua pentru confort sporit in deplasarile prin oras

Postat de

Ti-ai propus pentru anul acesta o aventura de neuitat prin Alpi sau pe la noi, in tara, pe la Lacul Vidraru? Sau de ce nu, te incumeti sa parcurgi cu motocicleta, cei aproape 120 de km ai Transfagarasanului? Inca mai ai timp sa te gandesti si sa iei o decizie in privinta vacantei tale petrecuta in saua motocicletei tale. Nu la fel stau, insa, lucrurile, in cazul pregatirilor din presezon!

Acum este momentul sa faci o verificare amanumtita motocicletei si sa constati ce pies ear merita sa fie inlocuite, din cauza unui grad avansat de uzura.

Garnitura ambreiaj la mare putere! Siguranta la maxim cu noul sistem de ambreiaj!

Ca de fiecare data, sistemul de ambreiaj starneste interes maxim cumparatorilor de componente moto si in special pasionatilor mersului pe doua roti care ii precupa, in permanenta, starea de functionare a ambreiajului.

O garnitura ambreiaj noua este esentiala din mai multe motive. Cand ne aventuram la drum lung, este foarte important sa fii sigur de intreg confortul de care ar trebui sa beneficiezi atunci cand te afli in sauna motocicletei tale.

Cresterea popularitatii motocicletelor adventure pana la niveluri de-a dreptul astronomice au alimentat, automat, visele unei generatii manate de dorinta de a avea o “tura de amploare” prin cele mai indepartate colturi ale Romaniei sau ale Europei.

Cu ambreiajul la control: o noua garnitura

O noua garnitura de ambreiaj si un sistem de ambreiaj perfect functionabile sunt printre primele lucruri si componente moto care ar trebui sa iti vina in minte atunci cand vrei sa demarezi intr-o aventura de amploare.

Deci, daca te afli in primele stadia ale pregaturilor, mai cu seama ca poti sa analizezi ofertele dealerilor si sa faci alegerea potrivita. Nu uita ca si Uniform SRL (unimotors) se afla pe lista dealerilor de top atunci cand vine vorba despre modele originale de garnitura ambreiaj, pentru marci de renume precum Yamaha, Kawasaki, Suzuki sau Honda.

Asadar, daca detii o motocicleta Honda CRF 50F sau XR50R, ai toate sansele sa te deplasezi in siguranta, prin oras sau pe distante medii sau mai lungi, in siguranta, cu un sistem de ambreiaj inlocuit recent si cu o noua garnitura ambreiaj, realizata la zi, compatibila cu modelul din fabricatie.

De regula, garnitura de ambreiaj se monteaza pe inelul de carlig al kit-ului de ambreiaj, imelul de etansare si inelul exterior, colivia, ansamblu cu bila din otel inelar, rulmentul de eliberare prin inelul de carlig si conexiunea mansonului glisant.

Capcana de pasla se introde prin captuseala, iar inelul interior este montat in interiorul ansamblului. Efectul benefic al modelului de utilitate este acela ca rulmentul ambreiajului are avantajele vitezei mari de rotatie, zgomotului scazut, sigilarii bune si duratei de viata indelungate.

 

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *