mai 14, 2019
1108 Views
0 0

Regenerare filtru de particule Bucuresti- in cadrul nui service autorizat alaturi de adevarati profesionisti

Postat de

Daca tocmai v-ati achizitionat o masina diesel este bine sa cunoasteti cat mai multe despre firma Soft Auto in cazul in care la un moment dat aveti nevoie regenerare filtru particule Bucuresti. Acest filtru este un dispozitiv extrem de importat pentru functionarea deplina a masinii deoarece cu ajutorul lui se filtreaza gazelle nocive si se impiedica poluarea. Sunt situatii in care filtrul de particule este incarcat si nu isi mai face singur regenerarea, din varii motive. Daca observati ca presiunea crescuta iar masina este pusa pe avarii trebuie sa luati imediate, deoarece se limiteaza puterea motorului iar turatiile sunt tot mai scazute. Prin urmare, este necesar sa va deplasati imediat la un service autorizat de mare eficienta pe care il gasiti accesand site-ul online https://soft-auto-bucuresti.ro/.

Colaborand cu o echipa de profesionisti aveti garantia deplina ca procesul de regenerare filtru de particule Bucuresti si diagnoza auto citroen se face in conditii optime. De obicei, filtrul se regenereaza in mod automat la o anumita perioada de timp, in functie de setarile facute la bord sau de  stilul de mers si kilometrii parcursi. Chiar si motorina pe care o folositi si uzura motorului joaca un rol extrem de important. Insa trebuie sa conferiti atentia binemeritata faptului ca ciclul de regenerare nu se face in mod complet deoarece cei mai multi posesori de autoturisme circula pentru o perioada indelungata de timp doar in oras, unde nu au posibilitatea sa tureze motorul prea mult. Atunci cand incepe regenerarea in mod automat nu trebuie sa opriti motorul pentru ca acest procedeu sa fie dus cu bine la bun sfarsit.

Prin urmare, pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa scoateti masina in exteriorul orasului si sa circulate cu o viteza de 89 sau 90 la ora pentru 20 sau 30 de minute. Chiar si in aceste situatii unele filtre se afla in imposibilitatea de a duce la bun sfarsit procedeul de regenerare filtru de particule Bucuresti ceea ce inseamna ca aveti nevoie urgenta de ajutor specializat. In aceste situatii filtrul trebuie inlocuit de catre un personal personalizat ce da dovada de profesionalism, promptitudine si seriozitate de fiecare data.

In cazul in care regenerarea automata este posibila iar autoturismul dumneavoastra isi incepe singura ciclul de regenerare, o sa sesizati o turatie marita si pornirea ventilatoarelor electrice de racier, chiar daca afara nu este foarte cald.  In aceasta perioada, consumul de carburant creste simtitor, pentru ca se injecteaza suplimentar combustibil in filtru cu scopul cresterii temperaturii si, implicit, a arderii funinginei.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *