ian. 15, 2019
1347 Views
0 0

Repatriere Decedati si transport funerar. Apel de urgenta 004. 0760 715 509. Fii un om bine informat, in caz ca te confrunti cu un deces in strainatate.

Postat de

Buna ziua,

Numele meu este Emil Bran, lucrez in cadrul firmei Airsalm ca si consilier pentru persoanele sau firmele private, asociatiile de voluntariat, asigurari si servicii sociale care se confrunta cu problema unui deces in strainatate.

Acest gen de probleme mai devreme sau mai târziu se întâmplă la fiecare dintre noi. Face parte din viață noastră, a  fiecărui om. Trebuie privite cu maturitatea necesară, cu demnitate. Nu putem suferi în locul tău dar vom avea grijă că  totul să se termine cu bine.

Sustinem campania de informare pentru familiile sau companiile care se confrunta cu un deces in strainatate a unui membru al familiei sau al unui angajat. Discutand in acest context,  din datele pe care noi le detinem in in fiecare an aproape  2000 de familii nu reusesc sa suporte cheltuielile serviciilor  de repatriere in cazul in care un membru al familiei a decedat in strainatate.

Pe lipsa acestei crize economice care pare a nu mai avea un sfarsit si a pierderii locurilor de munca pentru multi cetateni romanii din diaspora, pare ca o tragedie de acest gen cum este cel al unui deces pune in genunchi 7 familii din 10 si tot din datele pe care noi le detinem pana in acest moment ne rezulta faptul ca in  comunitatea românescă media varstrei de deces este de …… 44 de ani

Atat eu cat si colegii mei din cadrul firmei de repatrieri Airsalm, suntem profesionisti  in domeniul asistentei funerare de repatriere decedati  si depunem  in permanenta eforturi constante, pentru a gasi solutii concrete la orice problema care poate interveni in astfel de cazuri, indiferent de locul de pe glob unde a avut loc acesta.

Te ascultam pentru a intelege problema ta apoi iti vom spune asumandu-ne toate responsabilitatea despre  CEEA CE TREBUIE SA FACI  si mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FACUT  in asemenea situatii.

Apeland la unul din numerele noastre de contact te vom consilia despre ce atitudine trebuie sa adopti si despre pasii pe care trebuie sa-i faci in astfel de situatie. Te vom informa  despre informatiile pe care trebuie sa le cunosti necesare întocmirii  documentelor de repatriere decedati necesare.

Iti vom explica care sunt taxele percepute de primaria din tara unde a avut loc decesul, taxele de sanepit locale, costurile de traduceri si apostila pe actul de deces, sau timbrele fiscale in cazurile in care legislatia tarii unde a avut loc decesul,  cere acest lucru.

I-ti vom explica ce este si cum se obtine   pașaportul mortuar și certificatul de deces internațional. Despre ceea ce trebuie sa faci la sosirea  în România pentru preschimbarea acestuia certificatul de deces romanesc

Si nu in ultimul rand despre cum poti obtine ajutorul de inmormantare in strainatate sau alte ajutoare si  facilitati fiscale  in cazul in care familia ta sa confruntat cu o astfel de problema.

Legislația romaneasca si cea europeana  in cazul unui deces este transparenta,  clara si precisa in ceea ce priveste actele de stare civila, de poliție mortuară,  sanepid și medicină legală, apostile, tanatopraxie sau asigurari .

Din cauza spatiului limitat pe care il pot avea prin publicarea acestui articol nu avem posibilitatea de a publica toate informatiile necesare pentru fiecare posibil caz de asistenta funerara.

Sau chiar daca as putea dispune de acest lucru pentru o persoana care se confrunta cu o astfel de problema nu ar fi decat multe pagini de informatii pe care nu ar sti cum sa le foloseasca.

Pentru a cunoaste mai multe informatii in legatura cu aceste servicii te pot consilia sa vizitezi  paginile  noastre web  www.airsalm.ro sau www.airsalm.com

De asemenea publicam informatii si pe pagina noastra de facebook: Airsalm Romania. Oferim asistenta telefonica 7/7 pentru decese sau accidente cu victime. Numerele noastre de contact sunt : 004. 0760 715 509 sau 0039 389 162 5052

Daca  te confrunti cu astel de probleme poti lua legatura cu noi . Preluam riscul, oferim consiliere si siguranta, in serviciile de repatriere decedati din strainatate. Suntem responsabili in ceea ce spunem si cea ce facem. Dupa discutia cu noi te putem asigura de faptul ca ve-i putea lua o decizie inteleapta.

Apeland la firma Airsalm te asiguram ca  problema cu care te confrunti in acest moment are o rezolvare si ca totul se va termina cu bine. Te poti baza pe profesionalismul, experienta si etica profesionala pe care am reusit sa le acumulam in decursul anilor.

Ne onoram intodeauna promisiunile facute familiei.

Emil Bran
Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO 004.  0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
e-mail: airsalm@yahoo.it  | airsalm@airsalm.ro
website: www.airsalm.ro  | www.airsalm.com
Facebook : Airsalm Romania

Poti urmari si prezentarea acestui material video:

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *