aug. 23, 2018
1685 Views
0 0

Restaurant nunta vs cort de nunta

Postat de

Nunta este stabilita si te gandesti care este locatia perfecta? In cazul in care ai hotarat ca nunta sa aiba loc in orasul tau, ai doua variante de locatii. Restaurant de nunta sau cort de nunta. Cum alegi locatia perfecta in care sa se desfasoare cel mai important eveniment din viata ta? Iata avantajele si dezavantajele celor doua tipuri de locatii pentru a-ti face alegerea mai usoara.

 Care sunt avantajele restaurantului de nunta?

Restaurantul de nunta este o locatie permanenta, pe care invitatii tai o cunosc si, cel mai probabil, au mai participat la evenimente acolo sau au mai frecventat locatia respectiva pentru a lua masa, in cazul in care nu este un restaurant dedicat evenimentelor si functioneaza tot timpul anului. Acest aspect este posibil sa fie important pentru invitati, deoarece pot avea amintiri placute acolo si se vor simti mai confortabil. Restaurantele de nunti au bucatarie proprie si nu trebuie sa iti faci griji suplimentare in privinta cateringului si a calitatii serviciilor de servire sau de pastrare a mancarii la temperatura optima. In plus, restaurantele de nunta nu iti vor da emotii din cauza intemperiilor, a vremii capricioase si vei avea un avantaj suplimentar pentru sonorizare, deoarece acustica unui restaurant de nunta este mult mai buna decat cea a unui cort.

Care sunt avantajele corturilor de nunta?

Spre deosebire de restaurantele de nunta, corturile de nunta actuale sunt mai opulente, au candelabre regale si dau senzatia unei nunti mai extravagante. O nunta organizata intr-un cort de nunti va fi mai noncorformista decat una intr-un restaurant de nunti si iti va permite mai multa creativitate in organizarea evenimentului.

Stabileste stilul pe care vrei sa il adopti pentru nunta ta si decide daca un restaurant de nunti sau un cort de nunti va gazdui o nunta perfecta pentru voi si invitatii vostri!

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *