iul. 25, 2019
1370 Views
0 0

Sanatate prin joaca

Postat de

Desi exista un accent continuu asupra incurajarii copiilor de a avea diete nutritive, acest lucru este doar o parte a faptului ca in ziua de azi copiii au nevoie de un stil de viata sanatos. Obtinerea unui exercitiu benefic este, de asemenea, cheia pentru a fi sanatos si pentru a mentine la distanta excesul de greutate. In timp ce unii copii pot fi in mod natural inclinati sa-si exercite dorinta de a aface miscare, altii pot fi mai putin constienti de capacitatile lor, ceea ce ii poate impiedica sa obtina exercitiul de care au nevoie.

Proiectarea unui teren de joaca necesita mult gandire, planificare si atentie. De la ideea initiala pana la constructia actuala a locului de joaca, trebuie luati in considerare mai multi factori diferiti, cum ar fi echipamente adecvate varstei, suprafete de siguranta si buget.

Echipamentele pentru terenuri de joaca care combina jocul cu exercitiile fizice elimina competitivitatea exercitarii, ceea ce ajuta la incurajarea copiilor de toate varstele sa faca miscare. Un criteriu ce este luat in calcul in proiectele de amenajari locuri de joaca exterior.

 

Alegerea echipamentului potrivit

Alegerea echipamentului adecvat pentru locurile de joaca este cheia combinarii jocului cu exercitiul fizic. Echipamentele traditionale, cum ar fi leagane si diapozitive, sunt populare pentru copiii mai mici si ofera o modalitate usoara de a fi activi. Turnurile de joc, in special cele care combina alpinismul, crawlingul si diapozitivele, sunt populare pentru copiii de toate varstele si se pot dovedi a fi o modalitate fantastica de combinare a jocului cu a fi activ. Atunci cand alegeti echipamentul pentru locul dumneavoastra de joaca, asigurati-va intotdeauna ca echipamentul este potrivit pentru varsta copiilor care il utilizeaza. In cazul in care echipamentul este prea avansat pentru copiii mici, ar putea fi prea dificil de utilizat pentru ei sau ar putea duce la ranirea lor. Daca echipamentul este prea usor pentru copiii mai mari, acesta nu va fi suficient de provocator si nu se vor vedea rezultate.

 

Proiectarea zonei de joaca

Designul locului dumneavostra de joaca va avea un impact asupra tipului de echipament pe care il alegeti. Daca spatiul de joaca este redus, atunci un turn multiplayer va fi ideal pentru a utilizara propice spatiul disponibil. Alternativ, daca aveti o multime de spatiu, puteti lua in considerare un Loc De Joaca De Exterior Castel. In plus, daca adaugati echipament intr-o zona de joaca existenta, asigurati-va ca noul echipament completeaza ceea ce aveti deja. De asemenea, retineti ca, daca locul de joaca va fi folosit de copii de toate varstele, ar trebui sa incercati sa va asigurati ca dispuneti de echipamente de joc pentru toate categoriile de varste. Impreuna cu siguranta, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le tineti minte atunci cand proiectati un loc de joaca, trebuie sa va asigurati ca este cat se poate de distractiv si accesibil copiilor. Acest lucru va ajuta sa-i incurajati sa foloseasca echipamentul de joaca si astfel sa faca miscare mai mult.

 

Masuri de siguranta

Ori de cate ori alegeti echipamentele pentru locurile de joaca, care combina jocul cu exercitiul fizic, este esential ca siguranta sa fie pastrata in minte. O mare parte din acest tip de echipament implica alpinismul, sariturile, balansarea, ceea ce poate duce cu usurinta la caderea acestora. Acest lucru inseamna ca trebuie sa va asigurati ca aveti suficient spatiu in jurul echipamentului, un aspect important atunci cand alegeti echipamentul potrivit. In plus, este important ca orice echipament care implica copiii care urca sau are platforme inalte din care exista riscul sa se cada, sa aiba o suprafata de siguranta adecvata, care va impiedica copiii sa se raneasca in timpul jocului.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *