dec. 18, 2019
978 Views
0 0

Sarbatori mai fericite cu o noua pereche de lentile de contact progresive

Postat de

De ce sa alegi un set nou de accesorii medicale oftalmologice?


Lentilele de contact progresive sunt destinate celor care sufera de o forma a unei afectiuni care avanseaza rapid, ori de un stadiu incipient, sau mai avansat al presbiopiei.

Presbiopia se inscrie in categoria afectiunilor oftalmologice traditionale, care se instaleaza, intr-o maniera ireversibila, odata cu inaintarea in varsta. In acest sens, inaintarea in varsta nu ar trebui considerata doar un proces care consta in accelerarea imbatranirii intregului organism. Alaturi de procesul natural si ireversibil de imbatranire a organismului, apare si scaderea graduala a functiei vizuale.

Presbiopia, afectiunea oculara fireasca, care are o rata crescuta in randul persoanelor trecute de prima tinerete, are ca principal factor aplatizarea graduala a cristalinului. Odata cu aplatizarea graduala a cristalinului, capacitatea pacientului de a citi corect toate literele mici de pe ecranul telefonului, de pe o carte sau de pe monitorul unui calculator se reduce substantial.

De vina pentru acest proces ireversibil de instalare a presbiopiei par a fi factorii de mediu, cei genetici, dar si pierderea flexibilitatii muschilor oculari. Toti acesti factori cumulati favorizeaza evolutia progresiva a acestei afectiuni medicale oftalmologice.

Presbiopia nu apare doar in randul pacientilor fara antecedente cu probleme de vedere. Presbiopia ii afecteaza, in egala masura, chiar si pe cei care au fost diagnosticati, anterior, cu forme mai usoare sau mai severe de miopie sau astigmatism. Daca si tu te incadrezi in categoria acestor persoane, trebuie sa stii ca, la un moment dat, te poti confrunta, la un moment dat, cu agravarea simptomelor provocate de pierderea lenta, dar constanta, a capacitatii vizuale.

Lentile de contact progresive, chiar si de sarbatori!


[Macro of a blue eye.]


Afectiunile oculare netratate progreseaza extrem de rapid, iar urmarile pe care le pot avea sunt destul de grave. In aceste conditii, specialistii dedicati ai oftalmologiei furnizeaza cele mai potrivite solutii pentru corectare imediata a acestor vicii de refractie, chiar daca ne indreptam, incet, dar sigur catre sarbatorile de iarna. Lentilele de contact progresive asigura, prin natura lor, o tranzitie mult mai usoara intre vederea la departare si cea de aproape. De aceea, este esential sa utilizezi o astfel de pereche de accesorii medicale moderne, pentru a corecta din pripa, inca din faza incipienta, presbiopia, si a preveni, astfel, agravarea ei.

In acest sens, lentilele de contact progresive pot fi achizitionate si din spatiul virtual, deoarece delearii autorizati, precum lentile.info, iti pun la dispozitie, cele mai avantajoase oferte de sarbatori la aceste sortimente.

Astfel, o gama completa de accesorii medicale pentru presbiopie pot fi achizitionate doar cu un simplu click. Lentilele multifocale apartinand marcilor Acuvue, Air Optix, Dailies sau PureVision sunt create, in primul rand, cu scopul declarat de a redefini tehnica medicala si de a oferi standarde mai inainte imaginilor pe care le percepi!

Asadar, chiar acum poti fi chiar tu insuti Mos Craciun si sa iti faci, astfel, cel mai potrivit cadou cu ocazia Craciunului. Ai nevoie doar de o prescriptie medicala, care sa includa, pe langa, dioptriile propriu-zise, aditia, diametrul si raza de curbura.

 

 

 

 

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *