apr. 23, 2018
2329 Views
1 0

Servicii funerare cu sala de pregătire a decedaților

Postat de

Servicii funerare cu sala de pregătire a decedaților

Moartea este un moment dificil și greu care răpește de lângă noi oamenii dragi. Organizarea evenimentului de înmormântare necesită o serie de pregătiri până când corpul neînsuflețit va fi înmormântat.

Fiecare pregătire trebuie făcută după legile care sunt cerute.

Corpul persoanei decedate este preluat de la domiciliu și dus în sala de pregătiri a decedațiilor. Firmele de pompe funebre specializate oferă servicii profesionale pentru pregătirea evenimentului de înmormântare și pregătirea decedatului.

Fiecare firma de pompe funebre este obligată să ofere serviciile legale care să respecte toate normelor sanitare.

Rainbow Dorobanțu este o companie specializată în servicii funerare profesionale cu sală de pregătire a decedaților. Echipa nostră urmează pașii în detaliu pentru a îndeplini fiecare proces pentru pregătirea decedatului și a înmormântării conform legilor care se impun.

Sala de pregătire pentru decedați este dotată cu cele mai noi aparaturi și amenajată la standarde europene. Sala este dotată cu mese și aparate frigorifice și instrumente profesionale de pompe funebre.

Pregătirea decedatului, cosmetizarea și îmbălsămarea se execută cu profesionalism conform normelor de igienă și respect față de religia persoanei decedate indiferent de naționalitate.

Echipa noastră lucrează profesional și cu respect pentru fiecare client luând în considerare toate cerințele și dorințele acestuia. Toate serviciile pe care le prestează Funerare Rainbow Dorobanțu sunt calculate la prețuri reale.

Firma noastră se află cu sediul în București, oferim transport funerar internațional cu autoturisme speciale.

În cele mai grele momente considerăm că orice persoană are nevoie de ajutor și sfaturi pentru organizarea înmormântării. Oferim consultanță gratuită non-stop. Ne puteți contacta online, telefonic sau la sediul firmei noastre din București. Echipa noastră va răspunde în cel mai scurt timp.

Date de contact: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50

 

 

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *