mart. 17, 2021
661 Views
0 0

Serviciile Rent a Car sunt la mare cautare: preiei masina electrica direct din aeroport si platesti totul online

Postat de

Siguranta, libertate de miscare si un plus de confort: de toate acestea ai parte prin serviciile Rent a Car Timisoara, puse la dispozitie de cele mai inovative branduri din acest domeniu. Fie ca esti persoana fizica, fie ca vrei sa accesezi o oferta B2B, poti conduce unul dintre autoturismele noi din flota masinilor electrice de inchiriat din Romania.

De ce sa alegi un model electric, in detrimentul unui autovehicul clasic? Iata!

 

Economisesti: ai cheltuieli reduse pentru alimentare

Dincolo de experienta unica a sofatului la volanul unei masini electrice, nu poti ignora cheltuielile mult diminuate pentru alimentare. Fara eforturi financiare, poti face o alimentare completa, asigurandu-ti confortul in deplasarea pe distante lungi. Odata ce ai inchiriat masina, ai posibilitatea sa te deplasezi catre orice destinatie din tara, un numar de kilometri nelimitati.

Exista anumiti furnizori care iti permit chiar si trecerea frontierelor, in tari precum Ucraina sau Republica Moldova, daca acolo e scopul destinatiei tale. Este mai ieftin decat sa circuli cu masina ta personala pe baza de carburanti fosili, fara doar si poate!

 

Nu poluezi mediul inconjurator: emisii zero de carbon

Daca vrei sa contribui la un mediu inconjurator mai putin poluat si la un aer mai curat, o poti face prin inchirierea unei masini electrice. Acestea au zero emisii de carbon si reprezinta o alternativa optima de fiecare data. Lipsa mirosurilor neplacute este un beneficiu implicit, prin faptul ca nu se folosesc carburanti fosili.

Daca preferi alternativele ecologice in desfasurarea activitatii tale de zi cu zi, solutiile de mobilitate de acest tip sunt cea mai buna varianta pentru care poti sa optezi. Te-ai visat la volanul unui BMW I3 pana acum? E momentul sa-ti transformi visurile in realitate: alege o experienta unica a sofatului, non-poluanta!

 

Ai parte de un plus de confort, pe distante lungi sau scurte

Raspunsul instant al motorului la apasarea pedalei de acceleratie este ceea ce vei experimenta la bordul unei masini electrice. Manevrele rapide sunt extrem de usor de pus in practica, asa cum lipsa vibratiilor caroseriei va lipsi cu desavarsire. Atat pe trasee scurte, dar mai ales in timpul deplasarilor mai lungi, vei sesiza diferenta si te vei indragosti iremediabil de modelele electrice de autoturisme. Cu o viteza de reactie mult mai rapida decat masinile ce functioneaza pe baza de combustibili fosili, vei simti diferenta instantaneu.

 

Ai parte de asistenta rutiera 24 din 7, in timpul inchirierii

Pornesti la drum cu dreptul, fara sa ai grija unei eventuale defectiuni tehnice, dintr-un simplu motiv: o sa beneficiezi de asistenta rutiera 24 din 7 si servicii de tractare oriunde in tara, in cazul in care vor aparea eventuale neplaceri care sa necesite acest suport. Firmele moderne care inchiriaza masini electrice pun la dispozitia soferilor acest real avantaj, care imbunatateste si mai mult experienta condusului.

Merita sa iei in calcul si aceste aspecte, atunci cand decizi sa inchiriezi un autovehicul electric pentru deplasarile tale!

Dintre toate firmele de inchirieri auto, Caroutis.com este cea mai recomandata

Beneficiezi de cel mai bun raport dintre calitate si pret si de toate avantajele listate in acest articol, daca alegi Caroutis.com, cea mai populara firma de inchirieri auto din Romania.

Poti conduce atat un BMW I3, cat si un Nissan Leaf, si sa te bucuri de experienta unica a sofatului pe orice distanta. Sunt cei mai buni!

 

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

 

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *