mai 26, 2020
1420 Views
0 0

Seturi de piese Piaggio care te pot ajuta sa treci mai usor prin sezonul estival

Postat de

Suntem cu totii bucurosi sa fim mai aproape de mediul inconjurator cu ajutorul vehiculelor pe doua roti. Separat, bucuria rulatului pe doua roti este direct legata de buna functionare a motocicletei tale.

Sfarsitul de primavara este mereu dedicat ultimelor operatiuni de revizie si de interventie minora asupra motocicletei cu scopul de a identifica acele piese moto care sufera un proces avansat de uzura si care necesita inlocuire imediata.

Piaggio este un mare producator italian de vehicule comeciale pe doua roti (scutere si motociclete) compacte, sub sapte marci diferite: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi si Scarabeo.

In anul 2014, filialele Piaggio numarau mai mult de 7000 de angajati si se mandreau cu peste 519000 de vehicule produse si vandute pe piata din domeniu din intreaga lume. De remarcat este si faptul ca producatorul de motociclete, scutere si piese Piaggio are nu mai putin de 6 centre de cercetare-dezvoltare si isi desfasoara activitatea in peste 50 de tari.

Ce seturi de piese Piaggio sa alegi pentru scuterul tau?

Este cunoscut ca vara adori sa calatoresti cu scuterul, mai ales atunci cand te deplasezi pe trasee scurte din oras sau din apropierea acestuia. Pentru detinatorii de scutere apartinand marcii Piaggio, cum ar fi Piaggio Berverly 300ABS ASR sau mai faimosul Piaggio Medley S 150 ABS, un set de piese Piaggio sunt tot ce iti doresti sa ai la dispozitie mereu, pentru a fi protejat de efectele nedorite ale uzarii componentelor originale.

Este, deci, de preferat, sa te indreptati catre kituri de piese scutere de care ai cea mai mare nevoie, cum ar fi cele care vizeaza adaptorul de conexiune, ambielajul, cablul acceleratie sau blocul admisie. Fiecare are un rol predefinit si extrem de util in functionarea normala a scuterului tau.

Cablul complet de acceleratie Bowden pentru scuterele Piaggio Fly 50 in 2 timpi este prevazut cu un manson glisant interior din PTFE (politetrafluoroetilena – teflon). Proprietatile ridicate de auto-lubrifiere ale materialului PTFE asigura o alunecare durabila si lina, fara a fi necesara o lubrifiere suplimentara. Nu ungeti niciodata cablurile PTFE, deoarece lubrifiantii duc la umflarea materialului de alunecare si asta poate deteriora cablul. Se insurubeaza mereu pe suportul ghidonului.

Admisia este un sistem care ajuta la eliminarea noxelor, deoarece ajuta la crearea unui circuit prin care intra din motor in atmofera, inainte sa se amestece cu benzina si sa produca arderea. In general, admisia nu este un sistem care sa cedeze atat de usor. Insa, o clipa de neatentie, deteriorarea admisiei poate sa afecteze viata intregului motor. Blocul admisie ajuta la separarea noxelor, folosindu-se la motoarele cu ardere interna. Sunt in stransa legatura cu carburatorul, prelungind viata motorului. Piese pentru scuter gasiti si online la dealeri autorizati.

Bucsele, acele piese Piaggio extrem de utile pentru motor, sunt o gama completa de accesorii pentru motor ce au rolul de a strange furtunul pompei de ulei, fixandu-l. Aceste piese Piaggio sunt compatibile pentru motoarele Piaggio sau Derbi D50B0.

Asadar, este extrem de important sa ai o atentie sporita asupra functionarii impecabile a scuterului tau si sa nu tratezi cu indiferenta procesul de uzura pe care il poate suferi unele componente.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *