sept. 20, 2018
1287 Views
0 0

Sfaturi importante in alegerea videografului de botez

Postat de

Sfaturi importante in alegerea videografului de botez

Aparitia unui copil pe lume este privita intotdeauna ca un miracol si putin mai tarziu, botezul lui devine prilej de sarbatoare pentru intreaga familie. Pentru a surprinde cele mai frumoase momente, este esential sa aveti langa voi un videograf de botez.

In randurile urmatoare va sugeram cateva sfaturi importante pentru a alege un videograf de botez potrivit asteptarilor voastre.

 

  • Alegeti intotdeauna un videograf profesionist. Nu va lasati induplecati de unchiul, verisorul sau cumnatul care are un aparat foto si doreste sa-si testeze abilitatile artistice cu ocazia evenimentului vostru. Poate ca pare o varianta ieftina si accesibila, dar cu siguranta nu e cea mai buna si in plus ruda dumneavoastra va dori sa se bucure si ea de eveniment si e posibil ca uneori sa-si uite rolul si sa piarda momente esentiale. Contractati un videograf botez profesionist daca vreti sa aveti amintiri frumoase si autentice cu copilasul vostru.

  • Alegeti un videograf cu experienta in filmarea de eveniment. Exista videografi profesionisti dar care sunt specializati in anumite filmari, care au anumite stiluri. Un astfel de videograf nu va face fata agitatiei care se creeaza in jurul unui bebelus si nu va stii cum sa gestioneze acest lucru, in timp ce un videograf de botez, are experienta situatiilor neprevazute de la evenimente si este rabdator si atent cu scopul de a cadrul perfect.
  • Cautati un videograf  creativ si…rabdator. La intalnirea cu videograful intrebati-l daca ii plac si are rabdare cu copiii. E un aspect important deoarece bebelusii pot deveni agitati sau plangaciosi la botez din varii motive: e prea multa lume in jur, sunt obositi, au sarit peste programul lor obisnuit de somn, etc. In momente ca acestea un videograf de botez trebuie sa-si foloseasca creativitatea si sa apeleze la rabdare pentru a obtine cadre frumoase chiar si in conditiile in care chipul micului pui de om este brazdat de lacrimi.

 

La aceste sfaturi se mai adauga si alte lucruri care pot influenta cat de bine va iesi filmarea de la botezul copilasului dumneavoastra. Poate ar fi o idee buna sa faceti o mica sedinta video si foto de proba cu bebelusul pentru ca el sa se obisnuiasca putin cu aparatul de filmat si de ce nu, chiar si cu videograful. De asemenea, pentru ca totul sa fie mai usor, discutati si cu preotul care va oficia ceremonia religioasa pentru a intelege cum se vor desfasura lucrurile si spuneti-i despre prezenta videografului de botez.

In final lasati videograful pe care l-ati ales sa isi faca treaba, iar voi bucurati-va de momente unice si speciale alaturi de familie si prieteni.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *