iun. 22, 2020
1145 Views
0 0

Sfaturi in alegerea fronturilor de mobilier din MDF

Postat de

Se spune ca fronturile de mobila din MDF pot sa transforme radical modul in care arata camera noastra, oferind o experienta placuta si de care sa ne putem bucura alaturi de familia noastra.

Aceste fronturi de mobila realizate din MDF sunt realizate cu atentie si la standarde inalte pentru usi, sertare, blaturi samd. MDF-ul este un material folosit pentru a realiza mai multe piese de mobila din casa precum cele din bucatarie, baie, living si dormitor.

Iata cateva idei unde putem sa utilizam fronturile de mobila din MDF:

1. MDF-UL este un material care se poate utiliza in baie sau bucatarie pentru ca este foarte rezistent la apa si umiditate ridicata, iar acest lucru il va transforma intr-un material potrivit pentru a realiza mobila din baie.

Pe langa asta, este un material cu proprietati ignifugice si rezistente la uzura maxima. Astfel acest material il face ideal pentru mobila de bucatarie.

Rezistenta si calitate acestui material este data de procentajul mare de quartz din compozitie. Acesta ofera o durabilitate extrem de mare si se recomanda a fi utilizat in bucatarii ocupate, baruri, bai, etc. Avand o suprafata neporoasa, acest blat nu se pateza si nu retine bacteriile.

Bradul, material din care se produc multe din componentele de mobilier, este un lemn masiv de esenta moale. Foarte folosit in industria mobilierului, este versatil, potivit pentru fete de usi si de sertare. Programul de mobila pentru casa cu fronturi din brad are in componenta patru modele de fronturi si accesorii. Tipurile de brad din care sunt fabricate aceste modele acopera o gama larga din tipologia de lemn moale. Amintim aici pinul crud, bradul borlovi crud sau bradul de munte. Acest material permite finisare prin baituire sau lacuire. Buna parte din fronturile de mobila sunt livrate in varianta cruda, nefinisata. In acest fel puteti alege culoarea potrivita mobilierului de bucatarie sau pentru mobila de baie, hol, living si chiar dormitoare. Usile cu lamele deschise se pot folosi si la dulapurile de mobila din dormitor sau dressing. Prin alegerea acestor usi cu lamele deschise avem avantajul unei mai bune ventilari a spatiului de depozitare.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *