oct. 21, 2019
995 Views
0 0

Sfaturi in alegerea rampei de egalizare SKBS

Postat de

Cand vrem sa compensam diferenta de inaltime dintre podeaua depozitului nostru si platforma camionului, trebuie sa avem la dispozitie o gama de rampe de egalizare.

 

Cand mutam inainte sau inapoi marfa in sau din camion, aceste rampe vor usura incarcarea si descarea marfii. Echipa SKBS Romania iti vine in ajutorul tau cu gama de rampe de egalizare profesioanle ce se pot utiliza penru camioanele echipate cu platforme de incarcare/descarcare hidraulica.

 

Pentru a ne asigura ca manipulam eficient marfa si a creste rapiditatea de mutare a acesteia, trebuie sa utilizam o rampa de egalizare SKBS, astfel timpul de incarcare si descarcare va fi rapid diminuat. Aceste rampe de egalizare SKBS sunt realizate pentru a ridica o sarcina de pana la 10 tone.

 

Trebuie sa stii ca rampele SKBS sunt realizate in conformitate 100% cu cerintele de siguranta europene. Functionarea este mai facila si se pot manipula foarte usor de catre personal calificat.

 

Toate componentele hidraulice sunt concepute cu caracteristici de siguranţă duble.

 

Te invitam sa descoperi si sistemele de lifturi hidraulice SKBS pentru ca cei care se ocupa de transportul intern de marfa sa isi poata faca treaba in siguranta.

 

Rampele de egalizare au un scop simplu – de a egaliza cat mai bine diferenta de nivel dintre platforma de incarcare – aici de obicei este vorba de pardoseala depozitului sau hale si podeaua camionului in care se va incarca marfa.

 

De foarte multe ori – rampa de egalizare are o platforma pe care masinile se manipuleaza pentru transportul marfii, dar si dintr-o limba care pe pune pe podeauna camionului.

 

Cand vrem sa alegem corect rampa de egalizare, trebuie sa ne uitam la materialul din care este ea realizata – aici trebuie sa ne asiguram ca rampa este realizata din metal de calitate ridicata pentru a evita reparatiile dese.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *