oct. 12, 2018
1270 Views
0 0

Sisteme supraveghere video pentru cabinete veterinare

Postat de

Un sistem supraveghere video nu este alteceva dact un ansamblu de echipamente ce au scopul de a monitoriza si inregistra video, in timp real, un perimetru prestabilit. Acesta este alcatuit din camere supraveghere si o unitate de inregistrare, DVR sau NVR. Cu siguranta camerele sunt componenta principala a acestor sisteme supraveghere video. Fara doar si poate, indeplinesc functia fundamentala de inregistrare video continua a spatiului supravegheat. Ele difera in functie de mediu si pot fi de interior sau de exterior. O camera supraveghere exterior este de obicei de tip bullet si rezista la apa si temperaturi extreme. In functie de zona supravegheata, spre exemplu, in zonele mari este necesara o camera video cu rezolutie mare pentru a capta cu maxim de detaliu intreaga zona iar in zonele mici este indeajuns o camera cu rezolutie mai mica.

Inregistratorul poate fi un DVR sau un NVR. De exemplu, un DVR reprezinta un un echipament care a luat fiinta cu scopul de a transforma inregistrarile din format analog in format digital In acest fel, informatia pe care o capteaza ocupa mai putin spatiu pe hard-disk si totodata face navigarea prin arhive mult mai usoara. Mai mult decat atat, ofera si posibilitatea de a transmite inregistrarile catre o alta locatie sau catre telefonul mobil.

Cererea instalarii unui kit camere supraveghere este din ce in ce mai mare. Atat in propria locuinta, cat si la locul de munca se cer montate astfel de echipamente datorita beneficiilor lor. Marea majoritate a cabinetelor veterinare aleg sa instaleze un kit supraveghere video din varii motive. Pe langa faptul ca un sistem supraveghere ofera protectie angajatilor si tine hotii departe, intr-un astfel de cabinet pot aparea si altfel de situatii neplacute.

Spaima patrupedelor de veterinar este cat se poate de reala.  Pentru ca sunt inchise intr-o cusca pentru a fi transportate pana la medic, li se cultiva teama. Astfel, cele mai multe animale, in momentul in care sunt eliberate din aceasta cusca, pot reactiona agresiv. Desi au fost efectuate numeroase studii, nu exsita un sablon de comportament. In cazul in care au loc situatii neplacute, precum altercatii intre animale, daca sunt instalate camere de supraveghere toata actiunea va fi captata si salvata pe o unitate de stocare. In plus, interventiile chirurgicale prin care trec animalele de companie sunt surprinse in cel mai mic detaliu. Medicii veterinari se confrunta zilnic cu animale lovite de masini. Marea majoritate a acestor cazuri cer interventie chirurgicala de urgenta. Acestea vor fi inregistrate si, in cazul in care exista proprietari nemultumiti, li se va furniza materialul necesar.

Pe langa faptul ca surprind fiecare act al animalelor, o buna supraveghere video va monitoriza atent angajatii. Acestia se vor comporta corect si profesional, stiind ca un sistem supraveghere este montat la locul de munca.

La 1CCTV veti gasi cele mai bune sisteme de supraveghere. Acest magazin online vine cu oferte saptamanale deosebit de atractive. Acesand 1CCTV aveti parte de o experienta de shopping inedita. Multitudinea de producatori si de echipamente de securitate revolutionare. Totul la cel mai mic pret.

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *