sept. 19, 2019
954 Views
0 0

Tenisii – un accesoriu pe care nu il poti rata toamna acesta

Postat de

Tenisii sunt incaltari pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in sezonul de toamna, acesta fiind un anotimp in care au loc numeroase activitati, ceea ce implica un ritm al vietii mult mai alert. Ai nevoie pentru acest lucru de o incaltaminte adecvata care sa poata asigura piciorului suport corect si confort. Tenisii au acest rol si au devenit incaltarile sport indispensabile pentru toate garderobele. In vacante ei sunt utili si practici deoarece sunt confortabili, versatili si foarte usori si pot sa fie purtati pentru toata ziua.

Atunci cand mergi mult pe distante lungi, in tenisi poti parcurge orice distanta foarte comod. In momentul in care esti la shopping cu siguranta vei fi mai eficienta daca ii porti. Femeile iubest tenisii atat de mult incat au gasit si o serie de trucuri smart prin care sa ii integreze in tinutele office iar tenisii sunt in prezent un must have pentru toate femeile.

Iti prezentam cateva dintre cele mai practice si trendy modele de tenisi pe care ar trebui sa ii ai in colectie.

Tenisii colorati

Toate tinutele colorate su monocrome vor fi revigorate rapid cu o pereche de tenisi potriviti. Pentru ca asa cum stim dea, culorile hainelor purtate reflecta starea pe care o avem, dar au si potentialul de a o influenta. Astfel, daca ziua pe care o ai nu este foart eoptimista, cu tenisii viu colorati vei reusi sa iti revii.

Acest accesoriu statement, dau si un plus de vitalitate tinutelor all white, tinutelor all black si tinutelor in nuante neutre. Este recomandat sa fie evitata supraacesorizarea tinutelor. In momentul in care porti tenisi colorati este suficient sa ii ai pe ei pentru a modifica impactul tinutei. Nu trebuie sa mai completezi si cu alte elemente decorative deoarece tinuta va fi mult prea incarcara si foarte obositoare.

Tenisi high top

Acesti tenisi sunt foarte cunoscuti si au acea constructie cu carambul inalt care trece de glezna. Acesti tenisi sunt articole necesare in serile racoroase sau in iesirile de weekend cu prietenii. Modelul exista in variante minimaliste si simple fara accesorii dar si in variante complexe ce implica diverse artificii decorative, ceea ce este o adevarata arta a suprapunerii elementelor de stil. Designul acestor tenisi este de fapt unic pentru ca scoate in evidenta supletea piciorului si il protejeaza in acelasi timp sprijinind activitatile de zi care implica efortul moderat.

Tenisi metalizati

Toate persoanele care sunt iubitoare de moda si doresc sa isi transforme imediat tinuta fara a o complica foarte mult, au nevoie de astfel de incaltari. Alaturi de o pereche simpla de tenisi metalizati, toate tinutele casual vor fi imediat animate. In plus, poti prurta acesti tenisi si la birou atunci cand sunt combinati cu o tinuta smart casual, in zilele de vineri.

Tenisii pentru dama sunt piese foarte cautate si apreciate, motiv pentru care nu lipsesc din dressingul niciunei femei. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa ai cateva perechi pe care se le mixezi frumos in tinute.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *