apr. 29, 2020
916 Views
0 0

THC.ro are servicii foarte bune pentru firmele online!

Postat de

Pentru cei neinitiati in tainele programarii online, certificatele SSL pot fi o mare enigma, insa cei care apeleaza la THC.ro afla imediat ce sunt si de ce le trebuie. SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer, o tehnologie de securitate standard globala care permite comunicarea criptata intre un browser web si un server web. Este utilizat de milioane de companii online si persoane fizice pentru a reduce riscul de informatii sensibile, de la a fi furate sau manipulate de hackeri si hoti de identitate. In esenta, SSL permite o „conversatie” privata chiar intre cele doua parti intentionate.

Thc.ro ofera Certificate SSL Profesionale la preturi avantajoase. Aceste certificate sunt esentiale pentru orice magazin sau firma online care doreste pastrarea datelor cu caracter personal, dar si siguranta impotriva rauvoitorilor de pe internet (hackeri).

Certificatele SSL sunt cele care permit site-urilor sa treaca de la HTTP la HTTPS, ceea ce este mai sigur. Un certificat SSL este un fisier de date gazduit pe serverul de origine al unui site web. Certificatele SSL fac posibila criptarea SSL / TLS si contin cheia publica a site-ului si identitatea site-ului, impreuna cu informatiile conexe. Dispozitivele care incearca sa comunice cu serverul de origine vor face referire la acest fisier pentru a obtine cheia publica si a verifica identitatea serverului. Cheia privata este pastrata secreta si sigura.

SSL, mai des numit TLS, este un protocol pentru criptarea traficului pe Internet si verificarea identitatii serverului. Orice site web cu o adresa web HTTPS foloseste SSL / TLS. Vezi ce este SSL si ce este TLS pentru a afla mai multe.

Certificatele SSL includ:

-Numele de domeniu pentru care a fost eliberat certificatul ;

-Ce persoana, organizatie sau dispozitiv a fost emis ;

-Ce autoritate de certificare a emis-o ;

-Semnatura digitala a autoritatii de certificare ;

-Subdomenii asociate;

-Data emiterii certificatului;

-Data de expirare a certificatului;

-Cheia publica (cheia privata este tinuta secreta).

Cheile publice si private utilizate pentru SSL sunt, in esenta, siruri lungi de caractere utilizate pentru criptarea si decriptarea datelor. Datele criptate cu cheia publica pot fi decriptate numai cu cheia privata si invers.

Un site web are nevoie de un certificat SSL pentru a pastra securitatea datelor utilizatorilor, pentru a verifica dreptul de proprietate asupra site-ului, pentru a impiedica atacatorii sa creeze o versiune falsa a site-ului si pentru a castiga increderea utilizatorilor.

Criptare: criptarea SSL / TLS este posibila datorita imperecherii de chei public-private pe care le faciliteaza certificatele SSL. Clientii (cum ar fi browserele web) obtin cheia publica necesara pentru a deschide o conexiune TLS din certificatul SSL al unui server.

Autentificare: certificatele SSL verifica daca un client vorbeste cu serverul corect care detine de fapt domeniul. Acest lucru ajuta la prevenirea vulnerabilitatii domeniului si a altor tipuri de atacuri.

HTTPS: Cel mai important pentru companii, un certificat SSL este necesar pentru o adresa web HTTPS. HTTPS este forma sigura a HTTP, iar site-urile HTTPS sunt site-uri web care au traficul criptat de SSL / TLS.

Site-ul https://www.thc.ro te ajuta sa iti pastrezi afacerea online in siguranta!

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *