sept. 25, 2020
1232 Views
0 0

Top 3 laptopuri Dell pentru munca la Birou

Postat de

În ceea ce privește marca, fanii hardware-ului puternic și al dispozitivului de muncă la birou aleg laptopurile Dell. Unele modele sunt perfecte doar pentru uz privat, iar altele sunt indispensabile pentru sarcini corporative. Dell îți oferă un plus de confort, împărțind seria în funcție de nevoile tale. Laptopul Dell este convenabil, deoarece scopul tehnicii este determinat de nume. În fiecare an apar noi modele de laptopuri Dell pentru munca la birou. Iată un top al celor mai bune laptopuri pentru munca la birou.

Esti interesat de oferta la laptopuri dell pentru tine sau afacerea ta? Alege un laptop refurbished dell din oferta Server Config.

Laptop Dell Inspiron 3552

Model din serie pentru uz privat cu toate componentele necesare pentru munca la birou. Procesorul poate gestiona sarcini de lucru standard. Când lucrezi la birou cu programe standard, nu există probleme. Aceasta este o opțiune bugetară pentru studenți. Cardurile video de la același producător sunt suficiente pentru vizionarea de filme și videoclipuri diferite. Pe ecranul de 15,6 inci, este convenabil și plăcut de privit. Laptopul ușor și compact poate fi transportat cu tine, iar bateria durează 6 ore cu utilizare completă.

Dell XPS 15

Dacă dorești cel mai bun laptop Dell pentru munca la birou și pentru jocuri, atunci acest model nu poate fi ignorat. Un astfel de dispozitiv depășește din punct de vedere tehnic jocurile și aplicațiile media și va fi relevant pentru mai mult de un an. Dell XPS 15 are o tehnologie grafică, astfel încât web designerii, editorii video și jucătorii vor aprecia hardware – ul. Numai MAC poate fi un concurent, dar modelele acestui brand sunt mult mai scumpe. Plăcile grafice HD Graphics 530 și nVidia GeForce GTX 960M garantează o înaltă definiție, contrast și luminozitate. Memoria separată pentru card este de peste 2000 MB, astfel încât să te poți bucura de jocuri fără a-ți supraîncărca laptopul. Fiind un suport pentru toate tehnologiile moderne, dispozitivul este în tendința lumii IT.

Dell XPS 13 9365

Mic, dar inteligent – asta se poate spune despre Dell XPS 13 9365. Acest laptop de treisprezece inci garantează o productivitate ridicată. Laptopul este serios în ceea ce privește luminozitatea și calitatea imaginii. Creatorii au făcut un miracol și au combinat avantajele unui laptop și ale unei tablete într-un singur model. Combinația ideală dintre cel de-al 7-lea procesor Intel și 8 GB RAM asigură o funcționare rapidă și lină. Grafica HD 615 de la același Intel, este ceea ce ai nevoie dacă ești iubitor de grafică excelentă. Durata de viață a bateriei este mult mai mare. La încărcare maximă, modelul va funcționa timp de 10 ore, iar dacă sunt implicate doar programe de birou, atunci 15 ore. Funcționare silențioasă, compactitate și design elegant, este tot ce ai nevoie pentru ușurința maximă de utilizare la birou.

Categorii:
Comunicate · Internet · IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *