mart. 11, 2021
1048 Views
0 0

Top 3 tipuri de servicii necesare in orice scara de bloc

Postat de

Intretinerea spatiilor comune dintr-un bloc este esentiala pentru confortul tuturor locatarilor. Pe langa faptul ca fiecare individ are datoria de a face curatenie in apartamentul sau, dar si in fata acestuia, in mod frecvent se impune solicitarea unor servicii de specialitate, cu ajutorul carora insectele, rozatoarele si bacteriile sa fie eliminate in mod profesional.

De exemplu, administratorii scarilor de bloc au responsabilitatea de a contracta servicii de dezinsectie Valcea, vezi aici, care sa fie realizate de catre specialisti in domeniu cu ajutorul unor substante autorizate de catre Ministerul Sanatatii, dar si servicii de dezinfectie si deratizare.

Dezinsectie Valcea – cele mai importante lucruri pe care locatorii blocurilor trebuie sa le stie

Dezinsectia este o procedura specializata, prin care se poate preveni aparitia insectelor, dar si prin care se poate combate prezenta acestor vietati in spatiile comune din scarile de bloc. Este vorba despre un serviciu care trebuie contractat in mod frecvent, mai ales acolo unde locuiesc mai multi oameni in acelasi timp.

Treptat, incalzirea globala a atras dupa sine numeroase probleme, iar una dintre ele este referitoare la inmultirea daunatorilor, care s-au adaptat la conditiile climatice din Romania si care au devenit mult mai rezistenti. Daca in urma cu doar cativa ani, insectele erau aproape inexistente in scarile de bloc, acest lucru s-a schimbat in timp, iar acest lucru a condus la necesitatea contractarii unor servicii de specialitate. Neindepartate la timp, anumite insecte pot transmite boli grave oamenilor.

Dezinfectia – cat de des trebuie realizata in spatiile comune?

Un alt tip de serviciu, care este obligatoriu in spatiile comune din orice bloc este dezinfectia. Prin intermediul acesteia, microbii sunt indepartati cu ajutorul unor substante chimice, care sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si care nu dauneaza oamenilor sau animalelor.

Dezinfectia trebuie realizata in mod periodic, astfel incat aparitia bacteriilor, a virusurilor si a parazitilor sa fie prevenita. De exemplu, in scarile bloc este indicat sa se apeleze la dezinfectie o data la 3 sau 6 luni, in functie de cum se prezinta spatiile comune.

Echipele specializate in acest domeniu pot realiza mai multe tipuri de dezinfectii:

  • dezinfectii mecanice;
  • dezinfectii fizice;
  • dezinfectii chimice;
  • dezinfectii biologice.

Servicii deratizare Valcea

Nu in ultimul rand, deratizarea este un alt serviciu important, care trebuie realizat periodic in fiecare scara de bloc. Este vorba despre un proces prin care sunt eliminate eficient rozatoarele din spatiile vizate.

Dincolo de disconfortul pe care il pot crea rozatoarele locatarilor, ele sunt periculoase pentru oameni. De ce? Rozatoarele pot transmite oamenilor diferite tipuri de boli atat in mod direct, cat si in mod indirect.

Avand in vedere ca in ultimii ani, rozatoarele au inceput sa se inmulteasca din ce in ce mai repede, nimeni nu ar trebui sa submineze puterea deratizarii. O singura pereche de sobolani ori soareci poate produce in doar 12 luni pana la 100 de indivizi, motiv pentru care trebuie luate in calcul eficientele servicii deratizare Valcea.

AgromadPest.ro vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Administratorii de bloc trebuie sa stabileasca impreuna cu reprezentantii firmei o zi in care expertii sa se deplaseze la fata locului si, in acelasi timp trebuie sa anunte locatarii despre procedurile care urmeaza sa aiba loc. In acest fel, toata lumea va fi la curent cu intervalul in care vor fi realizate serviciile de specialitate.

Pe termen lung, recomandat este ca administratorii sa colaboreze cu aceeasi firma, pentru a beneficia de aceeasi calitate a serviciilor si pentru a avea certitudinea ca echipele vor interveni cu promptitudine si eficienta!

Date de contact:

E-mail: agromadpest@gmail.com

Telefon: +4 0722 271 302

 

 

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *