sept. 18, 2020
985 Views
0 0

Top 5 motive de a va aplica folie auto pe masina

Postat de

Cele mai multe service-uri auto ofera clientilor diverse modificari personalizate care imbunatatesc performanta masinii, calitatea audio, efectul vizual, modernizarile cosmetice si reparatiile. Una din cele mai des intalnite cerinte pe care le primesc astfel de service-uri este aplicarea de folie auto, in special pentru persoanele interesate de aspectul vizual, care nu cunosc toate modurile in care geamurile fumurii ajuta la imbunatatirea masinilor lor.

Infolierea geamurilor poate parea apanajul tinerilor, insa exista multe motive pentru care opacizarea geamurilor va poate spori siguranta si economisi bani. Iata principalele cinci motive pentru care trebuie sa luati in considerare opacizarea geamurilor.

Geamurile infoliate sunt mai sigure in eventualitatea unui accident rutier

Sunetele unui accident rutier se incheie adesea cu geamuri sparte. Geamurile si parbrizul sunt in special vulnerabile, insa stratul suplimentar de folie, indiferent de nuanta, ofera rezistenta suplimentara sticlei si o tine la locul ei. Desi geamul se poate sparge, scad simtitor sansele ca cioburile sticlei sa se desprinda din geam si sa zboare in cabina, ranind pasagerii.

Infolierea geamurilor opreste reflexia luminii

Soarele stralucitor este o priveliste minunata, dar poate cauza reflexii periculoase pentru soferi. Reflexia este un pericol in trafic, iar parasolarele si chiar si unii ochelari de soare nu fac suficient pentru a impiedica sau a reduce reflexia. Singura optiune pentru a remedia acest neajuns este infolierea geamurilor. Veti observa o diferenta chiar si cu cea mai deschisa nuanta, asadar orice tip de opacizare a geamurilor va usura suferinta soferilor.

Economisiti bani cu intretinerea interiorului si tapiteriei

Razele UV intra prin geamurile si parbrizul masinii, distrugand si decolorand interiorul. Opacizarea geamurilor blocheaza razele daunatoare si le impiedica sa atace bordul, scaunele si volanul. Veti observa de asemenea temperaturi mai scazute in masina, devreme ce razele UVA si UVB sunt cele care aduc caldura. Site-ul Folie-auto.net tine sa mentioneze si faptul ca razele UV sunt daunatoare pentru piele, iar pentru cei carora le place sa conduca, opacizarea geamurilor este un mod suplimentar de a se proteja.

Protejati-va bunurile cu geamuri cu folie

Printre aventuri, petreceri, navete, calatorii de familie si drumuri zilnice, oamenii isi folosesc masinile din multe motive, si sunt persoane care aproape locuiesc in masina. Cu tot acest timp petrecut la volan, ducem si aducem obiecte in masina mereu, iar unele dintre acestea, precum aparate de navigatie, GPS, DVD-uri si DVD playere, tablete, e-reader, computere si tot felul de obiecte valoroase, tind sa ramana permanent in masina. Ochii iscoditori scaneaza interiorul masinilor in cautarea unor obiecte usoare si costisitoare, care pot fi insfacate rapid. Geamurile opace ajuta la ascunderea obiectelor valoroase si personale depozitate sau uitate in masina, impiedicand spargerile.

Arata modern

Pe langa aspectele legate de siguranta si estetica, opacizarea geamurilor pur si simplu arata bine. Desi pare o modificare obisnuita pentru adolescenti si tineri soferi care vor sa arate ca si cum ar fi figuranti in filmele Iute si Furios, opacizarea geamurilor, pe majoritatea masinilor, adauga si amplifica sentimentul de lux. Si, deoarece exista diverse nuante de opacitate, puteti alege nuanta care se potriveste cel mai bine masinii dumneavoastra.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *