feb. 7, 2020
1043 Views
0 0

TV LG, este mai conectat ca niciodata

Postat de

Oare nu este ironic faptul că unele dintre dispozitivele tehnologice pe care le cumpărăm pentru a face viața simplă pot, dacă nu suntem atenți, să ajungă să facă lucrurile inutil mai complicate?

Uită-te în multe gospodării în ziua de astăzi și poți găsi un dispozitiv Google Assistant, poate chiar un dispozitiv Amazon. Între timp, în prezent, multe case sunt conectate și cu capacitatea Apple AirPlay.

Ironia este că aceste tehnologii – care sunt cu adevărat inovatoare la propriu – nu s-au integrat întotdeauna cu televizorul tău inteligent. Nu numai că acest lucru te împiedică să te bucuri de toate avantajele pentru care sunt construite aceste dispozitive, dar poate face și controlul televizorului un chin.

Privește acest lucru astfel: dacă asistentul Google sau Amazon nu vorbește cu televizorul tău, care refuză să vorbească „înapoi”, poate că așa-numita „casă inteligentă” nu este atât de inteligentă până la urmă.

televizor lg 4k 126 cm diagonala, emag

Televizor LG 4K 126 cm diagonala

LG sparge barierele

Aceasta este o problemă pe care LG a recunoscut-o și a rezolvat-o într-un TV LG. Prin colaborarea cu o serie de mărci de top din lume, cele mai noi dispozitive AI ale LG se conectează cu unele dintre cele mai inteligente produse tehnologice de pe piață. Mai precis, cele mai bune TV LG de ultimă generație care, pentru mulți dintre noi, constituie punctul central al spațiului de locuit, sunt concepute pentru a te ajuta să îți faci casa inteligentă în cel mai adevărat sens.

Vorbește cu propriul tău TV LG, te ascultă

Ia de exemplu un TV LG AI ThinQ – noul centru de comandă al casei tale. Cu Inteligență Artificială (AI) încorporată, acest televizor super-inteligent are integrare Google Assistant, ceea ce înseamnă că poți controla și alte dispozitive inteligente compatibile prin puterea vocii.

Indiferent dacă vrei să pornești știrile de dimineață, să îți organizezi calendarul sau să comanzi online de la magazinul alimentar săptămânal, poți face toate aceste lucruri. Tot ce trebuie să faci este să vorbești în LG Magic Remote și să spui Google ce trebuie să faci. Poți chiar să îți controlezi aspiratorul robot și să îți reglezi aparatele de iluminat și încălzire inteligente.

Transmitere continuă

Capacitatea LG de a se integra cu dispozitivele inteligente nu se oprește aici. Conectându-te la aplicațiile Apple AirPlay 2 și HomeKit, un TV LG inteligent, smart, poate fi controlat prin iPhone și iPad, vorbind cu „Siri”. De asemenea, poți transmite conținut direct la un TV LG inteligent doar prin atingerea unui buton.

Fiind primul producător mondial de televizoare care a susținut Apple HomeKit, acest parteneriat este o dovadă – dacă a fost vreodată nevoie – că LG este lider în ceea ce privește casa inteligentă.


Sursa foto cugetliber.ro

 

Etichete:
· · ·
Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *