apr. 16, 2019
1790 Views
0 0

Verighetele pentu barbati

Postat de

Veți fi de acord, probabil, că dacă căutați inele de logodnă pentru bărbați și nu știți prea multe despre bijuterii, ar fi greu să găsiți toate informațiile dintr-un singur loc.

Luați în considerare problema tuturor diferitelor stiluri. Un inel de logodnă poate fi singura piesă de bijuterie pe care o poartă. Ar trebui să fie o banda de nuntă clasică și simplă pentru bărbați, pe care o purta tatăl și bunicul său, ceva cu un design mai modern.

Stilul, opțiunile metalice, lățimea, durabilitatea și costul inelului sunt factori importanți. De asemenea, în aceste zile, cu metale conflictuale, etica ar trebui să fie de asemenea un element de bază.

  1. Ce face un inel de nunta pentru bărbați

Răspunsul simplu la această întrebare este: dacă sunteți un bărbat și vă place inelul, atunci este inelul de nuntă al unui bărbat.

Este inelul prea feminin sau nu suficient de masculin? Aceasta este o preferință personală.

De exemplu, în timp ce unii bărbați ar putea considera acest inel de nunta cu două tonuri prea feminin, acelasi model este vândut bărbaților.

Cu toate acestea, magazinele de bijuterii au colecții de inele de nuntă, desemnând unele ca inele de bărbați și unele ca inele pentru femei. În cazul genului, tipul se bazează de obicei pe două criterii: lățimea și stilul.

  1. Lățimea inelelor de nuntă pentru bărbați

Inelele de nunta pentru barbati sunt cel mai adesea mai largi decat inelele pentru femei. Din moment ce bărbații au în general mâini mai mari, acestia doresc proporțional inele mari.

O verigheta de lux Barbara  in general, variaza de la 5mm la 8mm. În mod tipic, bărbații nu aleg sub 5 mm pentru inelele lor de nuntă, cu excepția cazurilor clasice de nunta clasica. Bărbații nu merg de obicei cu mult peste 8 mm, chiar dacă au mâini mari.

Inel de logodna pentru barbati?

Logodna este o tradiție culturală importantă și o punte esențială pentru angajarea pe viață a căsătoriei. Inelele de logodnă pentru bărbați sunt o amintire frumoasă a angajamentului unui bărbat că poate să-i arate și să sărbătorească cu gasca de prieteni evenimentul. Un sondaj a arătat că 71% dintre bărbați ar fi dispusi să poarte un inel de logodnă.

Dar, dacă veți purta împreună un inel de nuntă și logodnă, cum ar fi în seturile de inel de mireasă, atunci luați în considerare lățimea și cum se va simți să purtați cele două inele în același timp.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *