iul. 16, 2019
3674 Views
1 0

Zone turistice pe care trebuie să le vizitați împreună

Postat de

Psihologii şi experţii în relaţia de cuplu vorbesc tot mai des despre o erodare a sentimentelor odată cu trecerea timpului. Stresul zilnic şi rutina îşi lasă amprenta asupra vieţii de cuplu, iar pasiunea de la începutul relaţiei îşi pierde din intensitate. Iată de ce ambii parteneri trebuie să depună eforturi pentru ca relaţia să nu se deterioreze complet, să nu-şi piardă frumuseţea şi strălucirea de la început. Uneori e nevoie doar de niște momente de relaxare împreună: niște muzică de ambianță, o baie relaxantă cu ulei de cânepă și altele asemenea. Totuși, un pas important în menţinerea dinamicii relaţiei o reprezintă micile escapade. Un city-break într-un oraş de poveste are capacitatea miraculoasă de a readuce pasiunea dintre parteneri, energia şi vigoarea relaţiei. Deşi, indiscutabil, reprezintă o cheltuială, micile vacanţe în doi vor aduce experienţe şi amintiri de neuitat care merită investiţia. Dacă îţi doreşti o îmbunătăţire a relaţiei de cuplu, alege una dintre destinaţiile de mai jos şi profită de o vacanţă de poveste alături de partenerul tău.

  1. Paris – oraşul romantismului şi al iubirii pe care trebuie să-l vizitezi cel puţin o dată în viaţă. Parisul este una dintre cele mai potrivite destinaţii de vacanţă pentru cupluri. Metropola oferă o gamă imensă de opţiuni pentru a petrece timpul. Puteţi alege să vizitaţi renumitul Luvru, să faceţi o plimbare cu barca pe Sena sau să luaţi o cina pe una dintre cochetele străduţe pariziene. Dacă ajungeţi la Paris, nu ezitaţi să urcaţi pe faimosul Tour Eiffel şi să admiraţi splendoarea oraşului de la înălţime. Deşi a fost creat acum mai bine de 100 de ani, în lipsa programelor de proiectare pe calculator cum ar fi de exemplu, cea mai recentă versiune autocad 2020, turnul reprezintă unul dintre cele mai complexe monumente arhitecturale, ce merită a fi vizitate.
  2. Un alt oraş european pe care merită să-l descoperi alături de jumătatea ta este Veneţia. Veneţia este un arhipelag format din 117 insule, „furate” mării şi legate între ele cu peste 400 de poduri şi canale, Canal Grande fiind “strada principal” a acestui neobişnuit oraş, care are sute de biserici, pieţe, piaţete, precum şi palate vechi. Inclus în Patrimoniul UNESCO, oraşul-lagună este renumit pentru plimbările cu gondola, unul dintre motivele pentru care e vizitat anual de 20 de milioane de oameni.
  3. Santorini – insula magică din Grecia găzduieşte 13 sate şi aproape 14.000 de locuitori, însă pe timp de vară, mii de turişti se adună aici, curioşi să descopere frumuseţile din Santorini, fie că vorbim de plaje cu nisip fin, situri antice fascinante, preparate tradiţionale sau apusuri sublime. O destinaţie perfectă pentru o vacanţă de neuitat în doi.
  4. Tot în Europa puteţi opta pentru un alt oraş magnific, romantic şi cochet. Bruges este un orăşel din Belgia care fascinează prin rafinament şi originalitate. Centrul istoric al oraşului a fost inclus în lista patrimoniului UNESCO, fiind unul dintre cel mai bine conservate oraşe medievale din Europa, s-au păstrat nu doar modelul stradal medieval, ci şi reţeaua de canale şi arhitectura gotică specifică nordului Europei.
  5. Dacă-ţi doreşti însă o destinaţie exotică, departe de agitaţia citadină, atunci Seychelles este opţiunea perfectă. Nisipul său alb, apa turcoaz, staţiunile şi hotelurile de lux reprezintă combinaţia perfectă pentru o escapadă amoroasă. O destinaţie calmă şi izolată, care va întări relaţia de cuplu şi o va condimenta cu amintiri şi experienţe de neuitat.
Etichete:
Categorii:
LifeStyle · Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *