Mar 29, 2018
192 Views
0 0

Urmează-ți dorințele și trăiește experiențe de călătorie inedite, doar cu Travelmood.ro

Postat de

Lansat recent pe piața online de turism din România, site-ul Travelmood.ro propune călătorilor pasionați o abordare inedită în ceea ce privește planificarea vacanței, pornind de la acele experiențe de călătorie  care oferă interacțiuni reale și, în același timp, fabuloase, singurele prin care poate fi descifrată, în moduri diferite, frumusețea unei destinații.

Lasă-ți libere impulsurile și alege doar acele activități și experiențe care contează pentru tine. În funcție de travel mood-ul în care te afli, navighează prin colecția impresionantă de activități care îți oferă, în premieră, o sursă de inspirație completă, pentru a avea parte de o vacanță memorabilă.

Cu Travelmood.ro călătorești în orice colț al lumii, dincolo de ghiduri turistice, de tendințe sau de ceea ce este la modă. Fiindcă doar prin intermediul experiențelor autentice te conectezi la specificul locurilor pe care nu doar că le vizitezi, ci ajungi să le cunoști în profunzime. Iar acest lucru te transformă dintr-un simplu turist într-un călător adevărat, care poate să spună, la final, că „am trăit acolo“, în loc de „am fost acolo“.

Orice experiență, atâta timp cât răspunde dorințelor tale, îți conferă sentimentul că trăiești din plin emoții care îți alimentează sufletul, în deplină comuniune cu destinația aleasă. În acest fel ți se dezvăluie, în mod nemijlocit, cultura, obiceiurile, tradițiile și ritmurile locale, sensurile ascunse ale vieții reale a localnicilor, chiar și dacă e vorba doar de experiențe care pun accentul pe plimbări memorabile .

Experiențele curatoriate de echipa Travelmood.ro sunt multe și oferă posibilități pe cât de diferite, pe atât de autentice în petrecerea vacanței, astfel încât să răspundă dorințelor oricărui călător, indiferent de starea în care se află la un moment dat. Astfel, dacă ești în căutare de activități acvatice, în natură sau alături de întreaga familie, dacă ești pasionat de aventură și adrenalină, de excursii de o zi sau mai lungi sau de experiențe alături de localnici, dacă îți dorești activități romantice, alături de persoana iubită, sau dacă vrei să ai parte de experiențe unice, tururi cu avionul, cu elicopterul sau cu balonul cu aer cald, te afli doar la un click distanță de ele.

Iar dacă nu-ți poți imagina vizitarea unei destinații fără să ajungi la cele mai reprezentative atracții ale sale, ai parte de cele mai interesante tururi care îți oferă ocazia de a vedea obiectivele turistice  într-o lumină nouă, prin intermediul interacțiunii cu cei care cunosc foarte bine locurile în care te afli.

Mai mult, în momentul în care ai găsit experiența care răspunde întru totul visurilor tale, o poți rezerva direct de la partenerii platformei, unii dintre cei mai mari agregatori de activități și experiențe din lume: viator.com, getyourguide.com, withlocals.com sau likealocalguide.com. În acest mod, economisești timp prețios și te bucuri de o selecție impecabilă a celor mai interesante experiențe de călătorie de care poți avea parte în lume, curatorate într-un singur loc, ținând întotdeauna cont de travel mood-ul în care vrei să-ți trăiești vacanța.

Vizitează Travelmood.ro și descoperă lumea prin intermediul celor mai fascinante experiențe de călătorie, urmându-ți dorințele!

Categorii:
Comunicate · Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *