ian. 25, 2021
1193 Views
0 0

Cauti camere de supraveghere ascunse? Iata un model foarte ieftin, cu toate functionalitatile incluse!

Postat de

Varietatea echipamentelor de supraveghere existenta astazi pe piata iti poate face decizia de achizitie foarte grea. Chiar daca ai nenumarate optiuni in fata ta, poate fi dificil sa alegi modelul perfect pentru nevoile tale.

Totusi, daca te gandesti ca bugetul poate fi una dintre limite, suntem aici sa iti spunem ca nu ai de ce sa iti faci griji. Nu mai analiza zeci de modele de camere supraveghere ascunse, pentru ca iti prezentam un model de top, care e si extrem de ieftin. Include toate functiile pentru o buna monitorizare!

 

Putin peste 300 RON pentru o camera ascunsa de interior

Acest model atat de accesibil ca pret vine la pachet cu functionalitati esentiale, precum: infrarosu pana la 10 metri sau filtru IR mecanic. Este un device discret, suficient de usor de camuflat, ce se prezinta sub forma unei carcase de plastic de culoare alba. E exact ce ai nevoie, daca nu ai mai avut pana acum un sistem de supraveghere, si iti doresti sa elimini orice ezitari sau necunscute care te framanta la ora actuala. Se poate achizitiona online, prin cateva click-uri. Este vorba de camera ascunsa KMW KM-70XVI, pe care o gasesti la pretul de aproximativ 300 RON in magazinul online E-camere.ro, specializat in acest domeniu.

Poti consulta pe website-ul acestui magazin inclusiv prospectul tehnic si opiniile altor clienti sau poti contacta echipa de suport pentru alte detalii. La achizitie, beneficiezi de 24 luni garantie la acest produs.

 

Infrarosu pana la 10 metri, solutia pentru supraveghere pe timpul noptii

Chiar si un device atat de accesibil ca pret asigura monitorizarea pe timpul noptii sau in conitii de iluminare scazuta. Acest lucru e posibil datorita faptului ca modelul KM-70XVI este dotat cu iluminator in infrarosu cu LED-uri IR. In ciuda faptului ca rezolutia maxima la acest device este de 2 MP, imaginile captate sunt suficient de clare pentru a te asigura de o monitorizare completa intr-un ciclu de 24 de ore.

La fel de important este si filtrul mecanic IR autotrtractabil, prin care se evita defectele de afisare a culorilor. Acesta filtreaza lumina in infrarosu in cursul zilei, iar noaptea se retrage, pentru a imbunatati vizibilitatea in modul alb-negru. Desigur ca aceste functionalitati exista la orice tip de camera moderna, dar nu toate modelele atat de accesibile ca pret le integreaza. Din acest motiv, KM-70XVI este o alegere excelenta, la toate capitolele: design, functii, costuri.

 

Cauti o camera supraveghere cu card? E-camere.ro este solutia optima

E-camere.ro este magazinul ideal. De aici poti cumpara orice tip de device pentru supraveghere, la cel mai bun pret, beneficiind de tot felul de facilitati. Ai suport tehnic gratuit in orice moment: nu trebuie decat sa suni la numarul pentru customer care. La anumite comenzi, beneficiezi si de transport gratuit.

Durata garantiei este extinsa pana la 3 ani la anumite categorii de produse, iar preturile promotionale se tin lant. Cauti camera supraveghere cu card: www.e-camere.ro/supraveghere-video/camere/flt/fct-Slot-card/, sisteme HD-CVI, sisteme HD-TVI, sisteme AHD sau IP, echipamente de retea, unitati de stocare, cabluri, monitoare, convertoare sau orice alt tip de accesoriu si device? In magazinul E-camere.ro le gasesti instant, la cel mai bun pret de pe piata si te bucuri – din plin – de garantia calitatii. Acest mediu de achizitie este extrem de apreciat de clientii online, care ii atribuie numeroase review-uri pozitive.

 

Date de contact:

Tel: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

 

 

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *