nov. 16, 2023
88 Views
0 0

Cauți modele de tatuaje pentru femei? Ce variante interesante ai la dispoziție?

Postat de

Ești tentată de foarte multă vreme să îți imprimi pe piele o imagine interesantă, care să te reprezinte sau care să reprezinte unul dintre hobby-urile tale ori poate numele unei persoane dragi, însă nu ai avut curaj până acum?

Dacă ai decis să lași teama deoparte și să mergi la un salon, descoperă întâi care sunt cele mai interesante categorii de tatuaje femei: https://www.funkytattoo.ro/tatuaje-fete/, spre care te poți îndrepta, pentru ca atunci când te întâlnești cu tattoo artistul să îți fie mai ușor să-i spui acestuia ce îți dorești!

Tatuaje femei cu modele florale

Elementele din natură se numără printre cele mai căutate tipuri de tatuaje pe care le preferă reprezentantele sexului frumos în general. Astfel, poți să îți imprimi pe piele, oriunde îți dorești, imaginea unei flori, fie că este vorba despre un iris, despre un trandafir ori despre orice altă floare. Astfel, te simți mai aproape de natură în fiecare zi, iar tatuajul de care te vei bucura va reprezenta conexiunea ta cu universul.

Tatuaje cu nume

O altă variantă, pe care o ai, de asemenea, la dispoziție, este aceea de a-ți tatua numele unei persoane dragi. În acest sens, poți să alegi să-ți tatuezi numele unuia dintre părinți, numele copilului sau numele unei alte persoane foarte importante din viața ta, care, la un moment dat și-a pus amprenta asupra destinului tău. Bineînțeles, este recomandat să te gândești bine dacă îți dorești ca tatuajul să se afle într-o zonă vizibilă sau într-o zonă pe care o poți ascunde cu ajutorul hainelor, la fel cum trebuie să te gândești și la dimensiunea pe care să o aibă imaginea pe care o vei purta pe piele pentru totdeauna.

Tatuaje cu simboluri matematice ori semne de vorbire

Dacă îți dorești să îți faci un tatuaj micuț, dar care să aibă o însemnătate aparte pentru tine, poți opta și pentru una dintre următoarele variante:

  • simboluri matematice – din această categorie fac parte: semnul infinitului, semnul egal, mai mare sau mai mic, mulțimea vidă, dar și multe altele. Fiecare dintre aceste semne pot avea o însemnătate specială pentru tine, nefiind neapărat nevoie ca și cei din jurul tău să știe care este aceasta;
  • semne de vorbire – dacă preferi semnele de vorbire, poți să-ți imprimi pe piele semnul întrebării, semnul mirării, punct și virgulă. Astfel de tatuaje sunt micuțe și discrete, dar extrem de interesante și simplu de purtat pe piele de-a lungul timpului.

Tatuaje cu personaje din filme

Dacă ești pasionată de filme și ai un personaj preferat, care te inspiră și pe care îl admiri foarte mult, poți să îți imprimi chipul acestuia pe piele. Iată, așadar, o altă variantă, spre care te poți îndrepta atunci când vrei să îți faci un tatuaj.

O imagine colorată sau una clasică, neagră?

În ceea ce privește gama cromatică, este bine să știi că tatuajul pe care alegi să ți-l faci poate fi unul:

  • negru – tatuajul simplu, negru este întotdeauna mai ușor de întreținut în timp, iar pentru a te bucura de el cât mai multă vreme, este suficient să eviți expunerea îndelungată la soare;
  • colorat – aceasta este o altă variantă interesantă, spre care te poți orienta. Mai exact, tatuajul tău poate îmbina cu succes mai multe nuanțe, în funcție de modelul pe care îl alegi, iar astfel ai parte pe piele de culoare în fiecare zi.

La FunkyTattoo.ro îți poți face orice tip de tatuaj îți dorești, fie că este vorba despre unul micuț și discret, fie că îți dorești o imagine mare, generoasă ca dimensiuni și totodată complexă ca formă. Așadar, înainte de a păși în salon, gândește-te dacă îți dorești modele tatuaje de aici, pentru a-i putea comunica tattoo artistului care sunt preferințele tale!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *