Oct 22, 2020
49 Views
0 0

De ce ar trebui sa comanzi cafea Julius Meinl de la H2On?

Postat de

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu pentru o cafea cu gust bogat, cum este Julius Meinl. Daca vrei sa profiti la maximum de beneficiile pe care brandul vienez le poate aduce in viata ta, te afli unde trebuie. Descopera, in cele ce urmeaza, cum trebuie sa procedezi pentru a te bucura de cea mai savuroasa cafea Julius Meinl!

Intai de toate, trebuie sa stii ca brandul vienez are o istorie deosebita, motiv pentru care este indragit in toata lumea. Compania Julius Meinl a fost infiintata in timpul Imperiului Habsburgic. De atunci, a cunoscut un succes fenomenal si a ajuns una dintre cele mai cunoscute branduri de cafea de pe mapamond.

Ceai si cafea Julius Meinl originale

Daca vrei sa simti aroma inconfundabila a acestei cafele, ai nevoie de H2On, un serviciu unic, care pune pe primul loc experienta si satisfactia ta. Aici vei gasi diferite sortimente de cafea Julius Meinl, cum ar fi capsulele de cafea Espresso Forte, Espresso Decaf, Lungo Classico, Ristretto Intenso si multe altele.

Tot aici vei descoperi varianta de cafea boabe Cremcafe Trieste Espresso, precum si celebrele ceaiuri Julius Meinl in diferite arome, cum ar fi ceaiul negru Assam India sau Darjeeling Queen’S Blend, ceaiul verde Green Hasmin, China Green Pure ori China Green Lemon. De asemenea, poti opta pentru ceai fara cafeina, cum este Julius Wild Cherry sau Fruit Symphony.

Espressoare premium

Vrei sa savurezi la maximum experienta unei cafele cu gust autentic vienez? H2On te ajuta! De aici, poti achizitiona un espressor original Julius Meinl, usor de folosit, cu un design elegant, care va complimenta orice incapere in care este asezat.

De asemenea, ai posibilitatea de a primi in custodie un espressor profesional Julius Meinl, oferit in exclusivitate persoanelor juridice. Ce inseamna asta? La birou sau la sediul companiei tale, vei avea parte de toate beneficiile aduse de acest aparat de cafea. Din moment ce esti scutit de pretul de achizitie, espressorul ramane proprietatea H2On.

Cele doua espressoare dintre care poti alege, Saeco Area si Dr Coffee F11, sunt afiliate cu Julius Meinl. Pe langa faptul ca aceste espressoare sunt oferite persoanelor juridice, iata care sunt celelalte conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine in custodie aceste aparate de cafea!

Pentru a primi un espressor profesional Saeco Area trebuie sa achizitionezi 4 cutii de cafea capsule Julius Meinl Professional. Cat timp repeti comanda in fiecare luna, pastrezi aparatul de cafea. De asemenea, daca vrei sa te bucuri de espressorul Dr Coffee F11, este necesar sa comanzi 8 pungi de cafea boabe Cremcafe Trieste Espresso in fiecare luna.

Ce implica experienta H2On?

Pe langa faptul ca H2On iti ofera ceai si cafea Julius Meinl, precum si espressoare compatibile cu aceste produse, aici vei mai gasi cafea LavAzza, illy, diverse aparate de cafea oferite in custodie sau la vanzare, dozatoare de apa, precum si apa 19 litri sub brand propriu.

Calitatea serviciilor si produselor H2On este garantata de recunoasterea acestei firme la nivel international, precum si de recomandarile venite din partea clientilor multumiti. Alege experienta H2On si savureaza o cafea Julius Meinl alaturi de un pahar de apa rece si racoritoare oricand simti nevoia de un plus de energie!

Categorii:
LifeStyle · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *