dec. 7, 2021
1009 Views
0 0

Sesiuni foto de maternitate

Postat de

Portrete de Maternitate Planificarea portretelor de maternitate din Timisoara este totul și puțin noroc. WOW. Așa că acum câteva luni, am primit un e-mail pentru o anchetă de maternitate. Am răspuns, dar am continuat și cu un apel t

Portrete de Maternitate

Planificarea portretelor de maternitate din Timisoara este totul si putin noroc.

WOW. Asa ca acum cateva luni, am primit un e-mail pentru o ancheta de maternitate. Am raspuns, dar am continuat si cu un apel telefonic. Dupa o conversatie lunga cu viitoarea mami, am raspuns la toate intrebarile, am explicat cum decurg sedintele de maternitate, am inceput sa planificam locatia. La cateva saptamani dupa pregatirea pentru sesiune, dragul cuplu a contactat si s-a razgandit cu privire la locatie. Aveam data stabilita, timpul sa ne intalnim, tot ce ne trebuia era noroc cu vremea.

Cu o zi inainte de sesiune, a plouat, a plouat, vreme de partea noastra, dar inseamna doar ca pe masura ce ploaia se termina, NORI FRUMOSI vor ramane in urma. A doua zi dimineata, a fost o dimineata rece, vantoasa, dar, ca intotdeauna, exista speranta ca ar fi daca.

Camera este incarcata, gata de functionare. Backup-ul este in aceeasi stare. Luminile gata, luminile de rezerva gata. Am ajuns la locatie cu aproximativ 20 de minute mai devreme si primul lucru pe care l-am observat a fost vantul. Adica, avem peisaje frumoase, dar exista vantul. Oh, ce baiat sa faca, ce sa faca? Am cunoscut cuplul, ne-am ocupat de acte si am vazut MAGIC.

Da, a fost racoare, da, a fost vant, dar acest cuplu uimitor, care locuieste in Boston, Massachusetts, nu a lasat putin vant sa stea in cale sa produca si sa surprinda amintiri speciale. Asa ca ne-am dus la munca.

Fotografii sunt o rasa interesanta de oameni, mereu cautam, cautam mereu acea LUMINA speciala. Imi place cum a iesit imaginea de mai jos. In timp ce aveam diverse ipostaze in aceasta zona, soarele a venit de sub nori, s-a reflectat in cladirea din spate si mi-a dat lumina frumoasa, pe burta. Din nou, a fost unul dintre acele momente magice care au facut aceasta sesiune atat de speciala. Daca ti-a placut sa citesti acest articol, urmareste-ne si pe Fotograf Botez Timisoara.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *