mart. 10, 2021
964 Views
0 0

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Postat de

Iti doresti sa te muti la casa, dar nu vrei sa cumperi un imobil gata facut? Atunci este bine sa te pregatesti din timp, pentru ca vei avea foarte mult de munca, pana vei reusi sa te muti intr-o noua locuinta. Incepand de la realizarea unui plan bun pentru casa si pana la alegerea finisajelor, fiecare pas conteaza extrem de mult, pentru ca imobilul sa fie foarte bine realizat din toate punctele de vedere.

Mai mult, este important sa ai grija la modul in care te ocupi de hidroizolatii fundatie, pentru ca astfel iti vei proteja locuinta de infiltratiile de apa, care sunt extrem de periculoase pe termen lung. Din fericire, ai la dispozitie numeroase materiale in acest sens, tocmai pentru a putea face izolatii excelente!

Care sunt cele mai populare tipuri de hidroizolatii fundatie de pe piata?

Pentru inceput, trebuie sa ai in vedere faptul ca exista 3 tipuri principale de hidroizolatii, pe care le poti folosi pentru locuinta ta:

  • cu membrana bituminoasa – este vorba despre materialele negre, pe care le gasesti sub forma de role cu diferite dimensiuni si care se aplica extrem de usor, dar intotdeauna pe baza de caldura. Este important, insa ca hidroizolatiile cu membrana bituminoasa sa fie imbinate perfect, astfel incat apa sa nu aiba pe unde sa patrunda;
  • lichide – se numara printre cele mai moderne tipuri de materiale hidroizolante, fiind in forma lichida atunci cand sunt aplicate;
  • cu membrana din PVC ori TPO – iti asigura rezistenta pe termen, insa trebuie sa te asiguri ca membranele sunt aplicate intr-o zi in care nu ploua.

 Cum trebuie realizate corect?

Pregatirea spatiului pe care vrei sa-l izolezi conteaza extrem de mult! Ai grija sa maturi foarte bine locul, pentru a indeparta praful, pietricelele si alte impuritati: astfel, indiferent ce materiale alegi pentru hidroizolatie, ele se vor aseza foarte bine.

Alege o zi cu soare

Pentru ca lucrarea sa fie cat mai usor de realizat, indicat este sa te ocupi de aceasta intr-o zi in care afara este soare. Dincolo de faptul ca datorita temperaturii pozitive, materialele vor fi simplu de aplicat, ele se vor si usca si se vor fixa mult mai simplu, decat daca ai fi ales o zi cu multa umiditate.

Colaboreaza cu specialisti in domeniu

Un alt sfat, de care este bine sa tii cont cand vine vorba despre hidroizolatii este acela ca indicat este sa colaborezi cu specialisti in domeniu, care doar de astfel de lucrari se ocupa. De ce? Expertii sunt bine pregatiti in acest sens, stiu ce tipuri de echipamente sa foloseasca, dar si cum sa imbine foarte bine materialele, astfel incat locuinta ta sa fie protejata de infiltratiile cu apa.

Asteapta cateva zile pana iti continui lucrarile

Nu in ultimul rand, cel mai bine este sa astepti cel putin 2 – 3 zile pana cand continui lucrarile la casa dupa realizarea de hidroizolatii. Chiar daca materialele pe care le folosesti se usuca mai repede de atat, cu cat le lasi sa se ,,aseze” mai bine, cu atat vei beneficia de rezultate mai bune!

De la Hidroizolatii-Terase.ro poti comanda o gama variata de produse, care sa te ajute sa te ocupi cat mai usor de hidroizolatia casei tale si, mai mult, poti solicita ajutorul expertilor pentru realizarea lucrarii propriu zise. Este una dintre cele mai simple solutii, pe care le ai la indemana cand vine vorba despre ridicarea unui imobil de calitate!

Date de contact:

E-mail: contact@milucon.ro

Telefon: 0766.526.542

 

 

 

 

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *