mai 6, 2019
1195 Views
0 0

3 motive să folosești neapărat un calculator de salariu

Postat de

Vrei să știi exact cât câștigi și ce contribuții ți se plătesc, dar te ai plictisit să aștepți după fluturașul de salariu? Ei bine acum nici nu mai ai nevoie, deoarece cu un calculator salariu poți face totul singur și absolut gratuit.

Ce este un calculator de salariu?

Calculatorul de salariu este un program software, mai nou poate fi chiar și o aplicație pe telefon, care te ajută să îți calculezi salariul atât brut cât și net. Acesta este actualizat periodic pentru cele mai bune rezultate și îți dă posibilitatea să vezi calculele și în funcție de ani.

Mai mult, cu variantele mai avansate ale calculatorului de salariu poți face un calcul de salariu cu opțiuni avansate, și anume, bonuri de masă, funcție de bază, număr de persoane în întreținere, dacă salariu este impozabil sau specificarea unor avansuri în procente sau fixe, impozabile sau nu…

Să nu uităm nici de calculele defalcate pentru veniturile de drept de autor, veniturile din alte surse, impozitul, PFA-ul și concediul de creștere al copilului.

Calculatorul de salariu net

Calculatorul de salariu net este poate cel mai căutat și absolut necesar pe deasupra. Nu toată lumea se pricepe la calcule contabile și de multe ori ofertele de angajare pentru a fi cât mai atrăgătoare prezintă salariul brut, însă cu siguranță vrei să știi exact cât vei câștiga. Așadar cu calculatorul de salariu net poți rezolva acest lucru rapid fără să mai trebuiască să pui întrebări inutile la interviu.

Calculatorul de salariu brut

Calculatorul de salariu brut este util atunci când vrei să știi exact care este diferența de salariu, cât ți se oprește pentru taxe sau poate ai nevoie pentru un credit.

Așadar, cu ajutorul calculatorului de salariu acum nu mai trebuie să rămâi cu nelămuriri în privința bugetului tău și nici nu mai trebuie să deprinzi de nimeni.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *