oct. 23, 2023
112 Views
0 0

4 MOTIVE CA O COMPANIE SĂ TREACĂ LA CARTELA PREPAY

Postat de

Mediul de business din România este într-o continuă schimbare, într-o continuă adaptare pentru că economia este una care împinge oarecum de la spate această schimbare. Lipsa de stabilitate, lipsa de predictibilitate, lipsa de putere financiară până la urmă aduc în prim plan nevoia continuă de adaptare pentru orice companie serioasă care are de gând să rămână pe piața din România pe viitor. Adaptarea înseamnă de cele mai multe ori reduceri de costuri. 

Una dintre cele mai recente metode de reducere a costurilor pentru companii se leagă de renunțarea la abonamentele business. După cum știm, abonamentele business, cele adresate persoanelor juridice sunt mult mai scumpe față de abonamentele clasice pentru persoane fizice și de multe ori nu vin în prim plan cu cine știe ce beneficii extraordinare. În ultimii ani tot mai multe companii au renunțat efectiv la aceste abonamente și s-au mutat în zona PrePay, iar după cum veți putea vedea în continuare, există destul de multe motive pentru această schimbare de macaz. 

Incarcare cartela Vodafone

4 MOTIVE PENTRU O COMPANIE SĂ TREACĂ LA CARTELA PREPAY

  1. Cartela PrePay este mult mai ieftină față de un abonament business. Discutam mai sus despre reduceri de costuri, semnificative chiar atunci când se trece de la abonamentul business la o simplă cartelă PrePay. Este mult mai ieftin să cumperi o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange decât să plătești niște beneficii care nu te ajută cu cine știe ce. În aceste vremuri de austeritate, este o adaptare care se simte în conturile companiei. Într-adevăr, în viziunea oricărui antreprenor, banii în firmă trebuie să vină din prestarea serviciilor nu din reducerea de costuri însă atunci când situația o impune, trebuie luată în calcul și această variantă. 
  2. Cartela PrePay are suficiente beneficii pentru a satisface nevoile unei companii. Chiar și o reîncărcare de 8 euro dispune de sute de minute naționale și nelimitat în rețea, alături de zeci de GB de trafic mobil, ceea ce pentru multe companii poate să fie mai mult decât suficient din moment ce astăzi telecomunicațiile s-au mutat mai mult în mediul online prin sfera WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger. Majoritatea companiilor astăzi folosesc telefoanele pentru grupuri de WhatsApp, eventual pentru a ține legătura cu clienții, așa că nu au nevoie de mai mult decât beneficiile pe care le oferă deja o simplă cartelă PrePay. Abonamentele devin bani dați degeaba. 
  3. Există parteneri care oferă servicii de reîncărcare programată pentru companii. Astăzi nu mai trebuie nimeni să stea să încarce manual cartele PrePay. Unul dintre motivele pentru care în trecut companiile erau oarecum legate de abonamente business era lipsa automatizărilor din zona de reîncărcare PrePay. Într-o companie cu zeci de telefoane mobile, nu poate să stea cineva să le încarce manual. Astăzi însă prin intermediul re-incarcare.ro, companiile au acces la serviciile numite reîncărcare programată și reîncărcare cu plata la factură. Astfel, toate numerele de telefon din companie pot fi încărcate simultan în doar câteva minute. Este o metodă prin care cartelele PrePay pot fi folosite asemenea abonamentelor. 
  4. Portarea este foarte simplă dacă există nemulțumiri legate de operator. În momentul în care o companie are zeci de abonamente la un singur operator, dacă există neînțelegeri sau eventuale nemulțumiri legate de serviciile prestate de operatorul de telefonie mobilă, portarea devine practic imposibilă. Sunt zeci de abonamente în derulare care trebuie achitate pentru a se putea trece la alt operator. Ei bine, la cartela PrePay nu există această problemă. Lipsa contractului oferă libertate deplină oricărei companii de a-și schimba operatorul de telefonie mobilă și de 3 ori pe an dacă acest lucru este necesar. 

Categorii:
Internet · IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *