dec. 28, 2020
971 Views
0 0

4 motive să testezi aplicația Netbet de pariuri

Postat de

Netbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România. Faptul că își desfășoară activitatea exclusiv online i-au determinat să dezvolte la standarde înalte atât platforma de pariuri de pe browser cât și aplicația mobilă pentru pariuri. O să îți prezint mai jos 4 motive pentru care merită să testezi aplicația Netbet de pariuri.

Aplicația pentru mobil

Netbet oferă posibilitatea clienților săi de a paria la orice oră de oriunde prin intermediul aplicației pentru mobil Netbet Sports.

Aplicația este disponibilă atât pentru device-urile care rulează un sistem de operare Android cât și pentru cele cu iOS. Designul aplicației este unul intuitiv și modern. Ai acces la toate disciplinele sportive foarte ușor și la gama largă de piețe de pariere foarte simplu direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

Netbet Sports pentru smartphone sau tabletă

Netbet Sports se instalează foarte simplu și este chiar și la îndemână pentru cei care nu prea se pricep la smartphone-uri sau tablete

Tot ce trebuie să faci pentru a descărca aplicația de pe iOS este să accesezi App Store și să cauți aplicația Netbet Sports. Apeși pe “obține” și se descarcă și instalează automat după care o poți accesa și te poți loga la contul tău. Pentru utilizatorii de Android există 2 metode prin care pot descărca aplicația.

Prima metodă este să accesezi site-ul netbet din browser de pe laptop și să mergi la secțiunea “Mobil”. Apoi îți va apărea o iconiță cu aplicația Netbet pentru Android și trebuie să dai click pe ea. Apoi se va deschide un formular în care trebuie să introduci numărul tău de telefon mobil și vei primi un mesaj pe telefon cu un link de descărcare.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul și aplicația se va descărca pe telefonul tău mobil. A doua variantă este să accesezi site-ul netbet.ro de pe telefonul mobil și îți va apărea un mesaj prin care poți descărca aplicația pentru mobil.

Te-ar putea interesa și: Bonus de 1.000 RON la PublicWin, o casă de pariuri care merită mai multă atenție conform paginii pareri 888.

Cashout parțial

Prin aplicația Netbet Sports ai opțiunea de a închide un pariu parțial. Această opțiune îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare doar pentru o anumită parte din miza inițială și restul mizei va rămâne activ pe pariu.

Acces la transmisiunile video live direct de pe mobil, bonus pentru mobil și statistici live în aplicație

Poate cele mai importante puncte forte ale aplicației Netbet pentru mobil se referă la bonusul de 40 RON pe care îl primești atunci când efectuezi primul pariu de pe aplicație, la posibilitatea de a vedea transmisiunile live de pe mobil pentru evenimentele importante gratuit și la accesul la statisticile complexe care sunt actualizate în timp real și care te pot ajuta să pui pariuri mult mai bine gândite.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *