oct. 14, 2021
909 Views
0 0

Aerul conditionat mareste confortul in locuinta!

Postat de

Atunci cand ai un aer conditionat in casa, beneficiezi de o temperatura adecvata si de aer purificat prin filtrul aerului conditionat. In Romania, aceasta investitie este esentiala, mai ales in multe apartamente unde aerul se incalzeste rapid, iar pe timpul verii poate deveni destul de insuportabil.

Din fericire exista o multime de aparate de aer conditionat din care clientii pot alege de pe site-ul aer-conditionat-inverter.ro! Acest magazin ofera tot felul de modele de aer conditionat coloana, caseta, duct, convertibil tavan podea, multisplit sau split, in alegerea finala apartine clientilor. 

Primul aparat de aer conditionat modern a fost inventat in 1902 de Willis Haviland Carrier, un inginer calificat care a inceput sa experimenteze cu legile controlului umiditatii pentru a rezolva o problema de aplicare la o imprimerie din Brooklyn, NY. Imprumutand de la conceptele de refrigerare mecanica stabilite in anii anteriori, sistemul Carrier a trimis aer prin serpentine umplute cu apa rece, racind aerul si in acelasi timp eliminand umiditatea pentru a controla umiditatea din incapere. In 1933, Carrier Air Conditioning Company of America a dezvoltat un aparat de aer conditionat folosind o unitate de condensare actionata de curea si suflantul asociat, comenzile mecanice si bobina de evaporare, iar acest dispozitiv a devenit modelul pe piata in crestere din SUA pentru sistemele de racire cu aer.

Aparatele de aer conditionat de astazi, desi functioneaza pe aceeasi stiinta fundamentala, ca si sistemul Carrier din 1933, incorporeaza progrese in compresia vaporilor, diagnosticare si controale, senzori electronici, materiale si eficienta energetica. Noul aparat de aer conditionat central de ultima generatie de la Carrier, Infinity, este cu mult diferit de primele modele ale fondatorului, avand componente avansate, inclusiv un compresor scroll in doua trepte pentru performante mai silentioase si mai eficiente din punct de vedere energetic.

Aparatul Fujitsu ASYG24LFCC Inverter 24000 BTU prezinta caracteristici premium, ideal atat pentru apartamente, case mari sau chiar si localuri precum bar, restaurante. Ofera un nivel ridicat de incalzire la nivelul solului. 

Flux de aer orizontal: nu radiaza aerul rece direct spre corp. Filtru deodorizant compus din prefiltru antibacterian si filtru apple-catechin Filtru ionizator si filtru apple-catechin de lunga durata. Functioneaza si la temperaturi reduse.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *