ian. 4, 2019
1628 Views
0 0

Alege Ceasmania, alege calitatea!

Postat de

Fiind un pasionat de ceasuri de mana, sunt mereu in cautarea noilor magazine care pot sa ofere preturi bune pentru ceasuri de la brand-uri renumite. In pragul sarbatorilor din anul acesta eram intr-o astfel de cautare si am descoperit gama de ceasuri de pe Ceasmania.ro.

Ceasmania este un magazin online specializat in comercializarea de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama, de la producatori originali. Magazinul este, de asemenea, vanzator autorizat ale acestor brand-uri, iar clientii pot cumpara de fiecare data avand toata increderea ca vor achizitiona un produs de calitate.

Odata ce am intrat pe site nu mi-a luat mult sa ma duc direct la gama de ceasuri barbati pentru a gasi un model inedit ca sa il pot adauga la colectia mea. Cu siguranta, nu este usor sa alegi din gama lor de ceasuri, insa daca esti un cunoscator in domeniu si ai deja anumite brand-uri in minte, iti va fi usor sa gasesti un model. Fiind aprope de sarbatori, am decis ca ma voi rasfata ceva mai mult si imi voi cumpara un ceas care sa sara de bugetul meu initial, de 1000 lei.

Am gasit multe ofete si ceasuri de calitate la magaiznul Ceasmania.ro, insa modelul de ceas Eager, de la Calvin Klein, a fost exact ce imi doream si nu trebuia sa cheltuiesc mult peste buget. Acest tip de ceas are un design casual, insa se potriveste la orice fel de outfit. Ceasul este fabricat din otel inoxidabil si rezista chiar si la o profunzime de 100 metri sub apa.

Am plsat coamnda pentru acest ceas imediat ce l-am vazut. Procesul  prin care se plaseaza comanda este simplu si poate fi facut de catre oricine. La scurt timp dupa ce am plasat comanda, am primit mesaj ca voi primi produsul in minim 48 de ore lucratoare.

Am fost contactat de catre curier la douza zile dupa comanda pentru a primi coletul de la Ceasmania.ro. Odata ce am intrat in posesia produsului, am ramas uimit de finisajele deosebite ale ceasului. Cu siguranta, nu este ultima data cand voi comanda de pe caest site!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *