dec. 11, 2018
1593 Views
0 0

Alege sa locuiesti intr-o zona linistita

Postat de

De cand am vandut casa din Bucuresti, am tot cautat un judet care sa imi ofere multe posibilitati profesionale, dar si linistea de care aveam nevoie dupa 20 de ani de trait in capitala. Nu pot sa zic ca Bucuresti este un oras urat, insa cu siguranta este aglomerat, iar stresul este mai ridicat fata de alte orase mai mici. De aceea, am apelat la ziarulimobiliar.ro pentru a gasi o locuinta pe gustul meu intr-o zona mai retrasa a Romaniei. Am cautat mult si, dupa o perioada, am inceput sa vad o multime de anunturi imobiliare Bihor , la preturi mult mai bune decat orice alta piata imobiliara din Romania.

Desigur, la inceput m-am gandit mult la asta, caci judetul Bihor nu este chiar aproape de Bucuresti, insa cu siguranta aceasta schimbare avea sa aduca si multe alte beneficii precum o viata mai linistita si mai mult timp pentru iesirile in natura.

Astfel, am decis ca voi studia cu mai multa atentie ziarulimobiliar.ro si lista de anunturi imobiliare Bihor pe care le ofera.

A durat putin peste o saptamana pana cand am gasit un anunt imobiliar foarte avantajos si anume o locuinta chiar aproape de centrul orasului Oradea.

Anuntul este despre o casa cu etaj si cu o curte foarte ampla. Intreaga locuinta masoara 150 m2 locuibili, cu 500 m2 de curte plus intrari separate fata si spate. Pretul ramane confidential, desi a fost unul foarte bun, iar la banii pe care i-am dat pe casa, in Bucuresti imi cumparam maxim un apartament cu doua camere, departe de centru.

Intreaga tranzanctie s-a facut foarte usor, deoarece site-ul ziarulimobiliar.ro ofera clientilor informatii precise despre vanzatorul imobiliar, iar in cazul in care nu poate fi contactat, site-ul vine in ajutor.

Fara ajutorul site-ului ziarulimobiliar.ro nu as fi gasit o oferta atat de buna pentru aceasta casa. Recomand, cu incredere, celor care doresc sa se mute si vor case la preturi foarte bune!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *