dec. 11, 2018
1393 Views
0 0

Analko Aluminium Industry SRL – Confectii metalice de calitate

Postat de

Analko Aluminium Industry SRL executa o gama variata de confectii metalice de calitate pentru constructia de cladiri si peisagistica, precum si confectii metalice industriale. Pentru a comanda structuri din otel, astazi, tot mai multe firme de constructii, reprezentanti ai sectorului agricol si persoane fizice se indreapta spre firma Analko Aluminium Industry SRL. Motivul utilizarii pe scara larga a structurilor din otel,  consta in faptul ca aceste produse sunt versatile si extrem de convenabile pentru indeplinirea diferitelor sarcini. Constructia de case, spatii de birouri, obiecte casnice, poduri, structuri de desemnare tehnologica – toate acestea sunt realizate rapid si fiabil folosind structuri si confectii metalice.

Servicii oferite de Analko Aluminium Industry SRL

Analko Aluminium Industry SRL  este o firma care ofera servicii in domeniul confectiilor metalice, si care are  o buna reputatie, datorita executiei de produse de inalta calitate la preturi rezonabile. Oferta companiei este complexa si de inalta calitate, intrucat specialistii firmei rezolva problemele clientilor intr-o maniera cuprinzatoare. Realizeaza o gama larga de lucrari, al caror ciclu consta in proiectarea si desenarea proiectelor, sudarea, debitarea, controlul calitatii etc., iar acest lucru aduce companiei beneficii ample si profituri sporite. Acesta este motivul pentru care Analko Aluminium Industry SRL se poate lauda cu un portofoliu bogat.

Un domeniu de activitate important si promitator pentru Analko Aluminium Industry SRL  este  monitorizarea si punerea in functiune a proceselor de sudare a structurilor metalice. Confectiile sudate, sunt astazi, unele dintre cele mai eficiente si mai populare moduri de a conecta impreuna piesele de otel. Inalta rezistenta si fiabilitatea, economia de metale, pretul relativ scazut, toate acestea sunt realizate de profesionistii firmei de confectii metalice. Tehnologia de  sudarea in productia de structuri metalice si instalarea lor ulterioara, reprezinta una dintre preocuparile firmei.

Sudura MIG/MAG

Sudura MIG/MAG  este un tip de sudura care care utilizeaza gaz inert sau activ. Cu toate acestea, spre deosebire de sudura TIG, se utilizeaza un electrod de topire. O astfel de sudura este foarte convenabila, deoarece totul se face cat mai automatizat posibil. Activitatea prioritara a companiei Analko Aluminium Industry SRL  a fost si ramane  producerea de confectii metalice industriale, confectii metalice pentru constructii, structuri metalice sudate, debitare laser , debitare tabla zincata si aluminiu si multe altele.

Cladirile prefabricate, sunt realizate cu un cadru metalic usor, pereti si un acoperis cu materiale de izolatie in mai multe straturi, si au cunoscut o adevarata crestere in ultimii ani. Astazi, structurile metalice sunt utilizate cu succes pentru constructia de hangare si depozite, centre comerciale si de expozitie, cladiri de birouri, facilitati agricole, facilitati sportive, retele de autoturisme, benzinarii, cafenele, hoteluri si pensiuni, cladiri industriale, cladiri rezidentiale.

Calitatea lucrarilor este ceea ce este fundamental in constructia moderna. Si nu o poti face fara structuri metalice de inalta calitate.  Confectionarea de structuri metalice la compania Analko Aluminium Industry SRL  iti ofera produse care garanteaza durabilitatea functionarii, usurinta instalarii si utilizarii. Resursele de productie de inalta tehnologie, precum si masinile de inalta tehnologie, permit profesionistilor  companiei sa asiguram viteza de lucru a celor mai originale modele. Tehnologia avansata  de astazi, in domeniul confectiilor metalice, permit realizarea  celor mai originale confectii metalice, care erau de neconceput ieri.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *