iul. 21, 2020
872 Views
0 0

Apeleaza fara rezerve la profesionistii inchirierilor din Sibiu

Postat de

O agentie imobiliara ajuta foarte multa lume. In primul rand, oamenii care doresc sa cumpere sau sa stea cu chirie gasesc o locuinta sigura prin intermediul agentilor imobiliari profesionisti.

Nu este vorba de o inchiriere amiabila cu proprietarul, care cere garantii peste garantii si impune conditii, iar la jumatatea iernii sau a lunii te poate scote oricand afara din casa, fara sa ii pese ca nu ai unde te duce cu copilul de cateva luni in brate. O inchiriere realizata de catre profesionisti inchirieri Sibiu iti ofera siguranta respectarii termenilor prevazuti in contract orice ar fi.

Stiu persoane care au oferit spre inchiriere un apartament unor tineri si se duceu regulat in control la acestia deranjndu-i. Desi isi plateau la timp chiria, tinerii nu aveau voie sa primeasca rude in vizita peste noapte si era tare neplacut, daca musafirii ramasi clandestin dadeau ochii cu gazda venita in control.

In al doilea rand, agentiile serioase de servicii imobiliare ii ajuta si pe cei care au o casa sau un teren de vanzare si doresc sa fie siguri ca nu vor fi inselati, iar persoanele care vor sta cu chirie in casa lor nu vor produce pagube mari. Contractul este sfant, cand vine vorba de inchiriere si este util ambelor parti.

Doar agentii imobiliari profesionisti sunt capabili in orice moment sa ofere informatii privind oportunitati imobiliare Sibiu si sa ofere consultanta imobiliara de calitate.

Fiind persoane cu experienta in ceea ce priveste utilitatea cladirilor iti vor spune ce casa se potriveste fmiliei tale, in functie de componenta acesteia. Sfaturile lor sunt valoroase fiindca au in spate expertiza pe care le-o da experienta in aceasta profesie.

De la ei am aflat si cum pot amenaja eficient un teren compus din mai multe parcele, cu toate utilitatile aflate in vecinatate si mi-au spus cu sinceritate ce tipuri de terenuri sa nu cumpar.

Un agent imobiliar care se respecta si care respecta clientii lucreaza pana tarziu, fiindca este empatic cu cei care au neparat nevoie de o casa si o cauta pe site-ul agentiei imobiliare pentru care lucreaza.

Am avut o astfel de experienta, cand am intrat ca vizitator pe site-ul agentiei eurosibimobiliare.ro si am fost sigura ca un agent imobiliar imi sta la dispozitie.

Conversatia a decurs placut, agentul imobiliar a  fost foarte politicos si eficient, fiindca mi-a oferit toate lamuririle de care aveam nevoie.

Zilele urmatoare convingerea ca la aceasta agentie lucreaza numai si numai profesionisti a fost intarita de urmatoarele aspecte:

-au gestionat excelent procesul de vizitare a  casei pe care doream sa o cumpar.

-in timpul vizitei mele la fata locului au stiut sa raspunda la toate intrebarile. Asa am aflat in ce an a fost construita casa, cate familii au locuit in ea, din ce materiale a fost facuta.

-actele au fost facute la timp si corect. Nicio greseala nu s-a strecurat in parcursul lor profesional legat de vizionarea caselor care imi placeau si de realizarea actelor.

-nu sunt suparator de insistenti, ci lasa clientul sa decida. Dupa vizitarea casei nu au insistat la telefon sa imi spuna ca se vinde casa, daca nu ma grabesc, ci au lasat lucrurile sa curga de la sine.

Nu imi plac vanzatorii agresivi, care te fac sa cumperi ceva de frica, in momentul in care ai indoieli. Mi s-a intamplat acest lucru in viata de zi cu zi ca vanzatoarea sa imi adreseze cuvinte neplacute, cand i-am inapoiat cele 3-4 rochii pe care mi le adusese sa le probez, fiindca nu-mi placea niciuna.

Pe de alta parte, nu este recomandabil sa cumperi sau sa inchiriezi in urma unui anunt dat in ziar, fiindca o agentie verifica imobilul respectiv si propritarul si esti in siguranta mergand pe mana lor.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *