iul. 30, 2019
1415 Views
0 0

Avantajele botezului la piscina

Postat de

Botezul este un eveniment important pentru parinti si pentru prietenii care sunt alaturi de ei. Familia intreaga isi doreste sa petreaca niste clipe frumoase impreuna si sa se simta bine. Salon du Mariage ofera varianta de botez la piscina. Aceasta posibilitate da frau liber imaginatiei, existand aici variante de decor care sa fie potrivite pentru un eveniment dorit de catre parintii copilului. Fie ca este vorba despre o nunta, fie ca este vorba despre un botez, piscina are avantajele sale unice. Iata care sunt avantajele piscinei si oferte Salon du Mariage:

  1. Relaxare alaturi de prieteni si familie

Apa are un efect terapeutic garantat, iar o petrecere de orice tip la piscina, are sanse sa devina una ce este tinuta minte mult timp. Oamenii care vin la eveniment pot sa se relaxeze pe marginea piscinei si pot sa simta libertatea de a sta in natura. Aerul curat si statul in aer liber pot sa ajute din nou in ceea ce priveste destresarea.

  1. Botezul cu tematica inedita in stil Hawaian

La botez se poate alege orice tematica inedita si vesela, care sa fie potrivita pentru invitati si parintii copilului. Salon du Mariage vine cu o oferta pentru botez in stil Hawaian, care sa incante toti participantii la botez. Decoratiunile sunt facute astfel incat sa se incadreze in tematica aceasta, iar atmosfera este vesela si plina de viata. Toata lumea poate sa danseze si sa se simta bine participand la jocurile si muzica incluse in tematica hawaiana. Invitatii vor primi ghirlande de flori pe care le pot pune la gat, iar culorile pot sa bucure pe oricine. Bauturile sunt decorate cu specific, cu mici ornamente colorate si fructe exotice. Cocktailurile sunt preferatele acestui tip de petrecere.

  1. Atmosfera placuta

Petrecerea la piscina poate sa fie placuta din doua motive: primul este referitor la relaxarea pe marginea apei, iar cel de-al doilea este legat de eleganta ce include decorul si organizarea momentului. Totul arata eleganta, stil si rafinament, alaturi de voiosie si veselie specifice copilariei. Astfel ca botezul va fi deopotriva relaxant si jucaus, plin de bucurie.

  1. Dans

Invitatii pot sa se distreze si sa danseze liber in spatiul destinat petrecerii. Una dintre variante este prezenta dansatoarelor profesioniste care pot sa duca petrecerea un pas mai departe. Ele vor bucura invitatii si vor face atmosfera sa fie plina de veselie. De asemenea se pot organiza jocuri tematice, precum dansul Limbo. Acesta este un extrem de apreciat joc si dans deopotriva. El este urmat de buna dispozitie si chef de distractie.

Ofertele de botez ale locatiei Salon du Mariage

Salon du Mariage ofera posibilitatea realizarii de petreceri de botez in saloanele prezente numite Salon Ad’Or si Salon Toujours l’Amour, precum si variantele cu piscina. Pentru informatii despre disponibilitatea locatiei, despre ofertele prezente si despre ajutorul pe care il puteti primi din partea specialistilor in organizarea evenimentului dorit de dumneavoastra, puteti sa accesati site-ul. Veti putea sa gasiti informatii si poze care sa va surprinda placut.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *