dec. 18, 2018
1434 Views
0 0

Aveti nevoie de folie stretch? Apelati la CTL Ambalaje!

Postat de

Daca va aflati in situatia in care trebuie sa transportati o cantitate mare de marfa spre o anumita locatie, cu siguranta sunteti in cautarea unor produse care sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Fiecare isi doreste sa ajunga la destinatie cu produsele intacte fara a se produce anumite deteriorari de aceea este indicat sa alegeti folie stretch Iasi. Aceasta se foloseste cu succes in domeniul alimentar, industrial si agricol deopotriva. Puteti alege  folie stretch manuala sau automata, in functie de necesitatile fiecaruia pentru ca doar aici gasiti produse eficiente pe care le puteti achizitiona simplu si rapid.

Fiecare reprezentant al firmei CTL ambalaje raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor primite si urmaresc satisfacerea dorintelor chiar si celor mai exigenti clienti. Folia stretch automata este folosita pentru ambalarea incarcaturilor si fixarea marfurilor pe paleti in cele mai bune conditii. Dat fiind faptul ca lipeste extrem de bine este o folie foarte flexibila destinata uzului automat.

Prin urmare oricand aveti nevoie de folie stretch Iasi, banda adeziva personalizata, apelati cu incredere la ajutorul specialistilor care va informeaza corect de fiecare data si va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Pentru a va achiziționa folia stretch potrivita, tineti cont de cateva caracteristici esentiale pentru a fi siguri ca ati facut alegerea optima. Folia stretch este de fapt folia de plastic care isi gaseste utilitatea in multiple domenii de activitate. Fiind o folie extrem de subtire dar foarte rezistenta se utilizeaza cu precadere in industria alimentara pentru impachetarea diferitelor produse. Nu se foloseste doar pentru alimente, ci si pentru ambalarea oricarui tip de produse. In plus, este extrem de usor de infașurat peste orice produs, indiferent de dimensiunile sau forma acestuia. Acum este momentul sa beneficiati de nenumaratele avantaje ale acestei folii produse dintr-un material foarte durabil.

De indata ce o infasurati pe mai multe straturi, o sa observati ca este extrem de rezistenta astfel ca nu se poate rupe usor. Orice produs ambalat în folie stretch este protejat de actiunile mecanice din jur, astfel fiind in siguranta deplina. Mai mult decat atat, aceasta folie este usor de manevrat si are o flexibilitate marita, astfel putand fi mulata cu usurinta pe orice forma. Asadar, folia stretch confera un plus de siguranta, avand in vedere ca se lipeste usor pe orice produse iar fiecare pachet este inchis ermetic si etans, fara ca nici un factor extern sa nu poata interveni. Utilizati acest produs cu succes pentru a fixa cutiile cu produse pe paletii de unde urmeaza a fi transportate in conditii de maxima siguranta.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *