aug. 7, 2019
1288 Views
0 0

Beneficiile sistemului 4.1 in cazul carucioarelor pentru copii

Postat de

Orice parinte care cumpara carucioare copii stie ca sunt multe variante si forme ale lor. De toate acestea parintele va tine cont si va alege ceea ce il va face sa se simta in confort. Cu alte cuvinte, in functie de stilul de viata si de situatia particulara, se ia decizia cumpararii unui anumit tip de carucior. De exemplu parintii care conduc o masina vor tinde sa cumpere carucioare care au landoul detasabil, transformabil in scoica pentru masina. Iata beneficiile alegerii sistemului 4.1 in cazul carucioarelor pentru copii:

  1. Este multifunctional

Pentru ca traim intr-o lume complexa si care are nevoie de multe facilitati si pentru ca indeplinirea multiplelor nevoi este esentiala, a cumpara ceva cu mai multe variante de utilizare este ceva care ajuta. Astfel ca un carucior cu mai multe functii este o economie de bani si de timp investit. Un carucior 4.1 este un carucior care are posibilitatea de a avea landou, scoica auto, varianta de landou sport si normal.

  1. Copilul poate sa stea fie cu fata la parinte, fie invers

A avea aceasta posibilitate de mobilitate a directiei in care se uita copilul este o facilitate care schimba foarte mult interactiunea cu mediul. Aceasta descoperire constanta il face sa evolueze si sa isi indeplineasca curiozitatie de a vedea lumea. Copilul poate sa aiba optiunea de a privi oamenii si peisajul, de a descoperi mai multe lucruri din mediul sau, iar daca este mic poate sa stea cu fata spre parinte, care il face sa se simta protejat si iubit, securizat. A o privi pe mama in timpul plimbarii si a mentine contactul vizual cu ea poate sa faca diferenta intre confort emotional si senzatie neplacuta. Toate acestea sunt legate de fiecare copil in parte si de nevoile sale. Astfel ca in functie de varsta si dorintele copilului din acel moment, landoul se poate indrepta in una sau alta dintre directii.

  1. Scoica pentru masina

Orice parinte care conduce masina are nevoie de un suport pentru copil, care sa fie conform regulilor de circulatie si care sa protejeze copilul. Astfel ca a cumpara un carucior 4.1 poate sa insemne ca parintele a investit in acelasi timp in carucior si in scoica detasabila. In momentul in care coboara din masina, poate sa fie din nou montat caruciorul si sa se mearga in continuare cu el.

  1. Un carucior 4.1 este bine construit tehnic

Faptul ca un carucior are mai multe moduri de folosire inseamna ca este si realizat bine din punct de vedere tehnic. Astfel ca un carucior cu sistem 4.1 poate sa indeplineasca cerinte diverse. El este in general bine construit, cu mecanisme bine gandite si cu modalitati de pliere sau conversie bune. Calitatea inseamna rezistenta buna in timp si o investitie care merita a fi facuta.

Pentru a vedea oferta de carucioare si gama extinsa de modele, puteti sa intrati pe site folosind link-ul urmator: https://vlafi.ro/carucioare-copii-42. Pe Vlafi.ro va puteti bucura de varietate mare si de calitate a obiectelor prezentate.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *