apr. 6, 2020
1531 Views
0 0

Butelie heliu pret si baloane cifre

Postat de

Pentru ca balonul sa-si indeplineasca scopul, acesta trebuie umflat. Afirmatia este absolut logica. Dar cum se umfla un astfel de produs? Exista mai multe raspunsuri la intrebare. Totul depinde de scopul balonului, de caracteristicile sale si de echipamentul disponibil. In general, profesionistii care confectioneaza baloane cu heliu personalizate, folosesc doua tipuri de gaz pentru umplere – aer si heliu. In unele cazuri, este permisa amestecarea acestor doua gaze.

De ce sa alegi o butelie cu heliu pentru baloane?

Doar gazul cu o masa mai mica decat masa de aer atmosferic poate face ca baloanele sa se ridice in  aer. Lista tipurilor de gaze este mare: hidrogen, neon, azot, amoniac, metan, heliu etc., insa ar trebui sa retii ca forta de ridicare a azotului nu este suficienta pentru a face un balon sa se mentina in aer; hidrogenul, amestecat cu oxigen, va transforma balonul intr-o bomba periculoasa; neonul este destul de bun, dar costul sau este foarte ridicat, si mai mult decat atat, aproape toate gazele sunt inflamabile sau chiar toxice. A mai ramas o singura optiune, si anume, heliu. Este de sapte ori mai usor decat aerul pe care il respiram – ceea ce inseamna ca va ridica cu usurinta balonul in aer si il va mentine foarte mult timp.  Heliul este incombustibil, deci potrivit pentru uz interior. Nu este un gaz toxic, nu are miros, este complet transparent.

Butelie heliu pret

Butelia cu  heliul este cea care ofera posibilitatea baloanelor sa se mentina in aer mult timp. Baloanele din  latex pot fi umplute cu acest gaz si acestea vor pluti pana la 10 ore, timp in care gazul se va scurge prin pori. Daca ai nevoie de un rezultat de lunga durata, spre exemplu, de baloane cifre pentru prima aniversare sau pentru un majorat, poti cumpara baloane cifre din folie sau baloane din latex cu tratament special (Hi-Float) si umplute cu heliu.  Toate baloanele din latex inainte de a fi umflate, sunt prelucrate din interior cu gel Ultra Hi-Float (sigur pentru sanatate) care permite baloanelor sa se mentina in aer de la 3 zile pana la o luna si chiar mai mult. Poti comanda baloane prin intermediul magazinului online baloane-latex.ro.

 

Pentru a umple baloanele cu heliu, ai nevoie de cel putin  o butelie heliu, pe care o poti gasi separat sau in pachet in magazinul online baloane-heliu.ro. In consecinta, ar trebui sa vezi pe site butelie heliu pret si baloane cifre in diverse culori si imprimeuri. Costul unei butelii heliu este extrem de mic, iar daca o cumperi la pachet cu baloane cifre, atunci pretul este foarte convenabil. Butelia cu heliu pentru pomparea in interiorul baloanelor, include un cilindru cu un volum de 5 litri, o supapa speciala si duza. Timpul de umflare al produsului este de la 1 la cateva secunde, in functie de diametru. Heliul face ca baloanele sa urce in aer si deschide multe posibilitati pentru decorarea unei sali de evenimente.  Posibilitatile moderne sunt nesfarsite. De exemplu, pentru o petrecere acasa, ai nevoie doar de o singura butelie heliu  pentru a umfla  aproximativ cincizeci de baloane.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *