iul. 7, 2023
382 Views
0 0

Calea cea mai sigura spre prosperitate: o cariera intr-un studio de videochat din Bucuresti

Postat de

Capitala Romaniei a devenit, in acelasi timp, si „capitala” mondiala a industriei de divertisment online pentru adulti. Studiourile care asigura cele mai bune conditii de lucru si numarul impresionant al fetelor care s-au remarcat pe plan international justifica din plin aceasta titulatura.

Daca ai implinit 18 ani si cauti o cale sigura si rapida pentru a ajunge la independenta financiara si la prosperitate, o cariera de model online intr-un studio de videochat din Bucuresti iti va oferi exact ceea ce iti doresti. Iata cum vor evolua castigurile tale, pe masura ce capeti tot mai multa experienta!

Incasarile obtinute in primele luni de lucru la Studio20.ro

In primele trei luni petrecute intr-un studio de videochat din Bucuresti, modelele primesc suma minima de 1 000 de dolari pe luna, in mod garantat si independent de performantele realizate in aceasta perioada pe platformele online. Tot ceea ce trebuie sa faca pentru a avea parte de aceasta suma este sa munceasca minimum 90 de ore intr-o perioada, sa tina cont de sfaturile echipei de suport si sa respecte programul pe care singure si-l aleg.

studio videochat bucuresti
studio videochat bucuresti

Incepatoarele sunt ajutate financiar si sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de make-up. Produsele necesare sunt comandate si platite de studio, iar, daca modelul ramane in echipa minimum trei luni, contravaloarea lor nu va mai trebui returnata vreodata. Daca, in schimb, o fata se decide sa renunte mai devreme, banii ii vor fi opriti din ultima plata efectuata.

Comisionul standard si bonusurile cumulative

Orice tanara care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti primeste un comision standard brut in valoare de 50% din castigurile totale obtinute pe platformele online pentru adulti. In plus, fetele pot sa beneficieze de un sistem bine pus la punct de bonusuri cumulative, dupa cum urmeaza:

• sunt premiate cu 5% pentru minimum 100 de ore lucrate intr-o anumita perioada. Se tine cont inclusiv de streaming mobil si de apelurile video, ceea ce face obiectivul mai simplu de atins;

• un bonus suplimentar in valoare de 5% este oferit pentru castiguri de peste 15 000 de dolari generate intr-o anumita perioada;

• un comision cu aceeasi valoare este acordat intr-un studio de videochat din Bucuresti pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe o platforma online venind din camera de chat a modelului;

• inca un bonus de 5% pentru comportament online absolut ireprosabil;

• un comision in valoare de 5% pentru fidelitate fata de echipa si parteneriat pe termen lung. El este platit in luna iunie a fiecarui an, pentru intregul an calendaristic precedent, de exemplu in iunie 2023 pentru intervalul dintre 1 ianuarie si 31 decembrie 2022.

Posibilitatea obtinerii unui credit in conditii avantajoase

Dupa o jumatate de an petrecuta in cadrul echipei, exista si posibilitatea de a primi credite direct de la companie. Ele acopera 80% din suma de care ai nevoie si trebuie sa dovedesti ca detii restul de 20%. Faptul ca nu este nevoie de intermedierea unei banci exclude comisioanele si dobanzile exagerate. Rambursarile sunt efectuate ulterior, din sumele castigate pe site-uri.

Datorita tuturor acestor oportunitati, intr-un studio de videochat din Bucuresti poti castiga, in unul sau doi ani, cat alte femei in mai multe decenii. Profita si tu de sansele existente in „capitala” mondiala a industriei de videochat!

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *